Ještě nemáte svůj účet? Můžete si jej vytvořit zde. Jako registrovaný uživatel získáte řadu výhod. Budete moct upravit vzhled tohoto webu, nastavit zobrazení komentářů, posílat komentáře, posílat zprávy ostatním uživatelům a řadu dalších.
Tak zatím to na stole šlape dobře, ten rozsah dráhy serva je teď akorát. ( díky Zelvo ). Ještě budu muset doladit páky, aby to chodilo tak, jak má.
A ještě musím přidělat nějakou elektroniku, abych ráno nahnal sele do udírny a o půlnoci vytáhnul ven hotové klobásky. S tím mně poradí Taťka, on je na ty složitější věci fakt dobrej. _________________ Vlaštovka z papíru, lodička z kůry
... o půlnoci vytáhnul ven hotové klobásky. S tím mně poradí Taťka ...
To by člověk nevěřil na co všechno je ten Milan potřebnej _________________ Durafly Tundra, Ion-NEO, ION, Katana S30e, DogFighter, SuperZoom 3, samokřídlo BeeEvolution
springery Bílej a Červenej, plachetnice Discovery, motor.jachta Marlin600
Zaslal: st září 02, 2015 9:08 am Předmět: servo - elektronika (na selata)
Bořík napsal:
... abych ráno nahnal sele do udírny a o půlnoci vytáhnul ven hotové klobásky...
To je nějaký hodně zrychlený cyklus. Teda pokud ty selátka už nebyla
předzpracována do tramského cigárka nebo debrecínských párků.
Na klobásy bych spíš bral nějakou směs. V nouzi aspoň kozí+králičí maso.
Jinak hovězí+oslí (ondatra a pod.). Toho vepřového opravdu jen po lehku.
Králík a kůzle by se mi do udírny ještě vešly, ale telátko už ne. Ale pochopitelně verze softwaru 1.1 se časem upraví na verzi 1.2 a tam už bude zahrnuto i to telátko.
Včera jsem ještě reguloval vzduch ručně, ale příští uzení už bude automatika. Jen to přikládání ještě pořád musím dělat ručně. _________________ Vlaštovka z papíru, lodička z kůry
Vidím to tak na verzi 3.1, kdy vyřešíš i to přikládání _________________ Durafly Tundra, Ion-NEO, ION, Katana S30e, DogFighter, SuperZoom 3, samokřídlo BeeEvolution
springery Bílej a Červenej, plachetnice Discovery, motor.jachta Marlin600
Časy uváděny v GMT + 1 hodina Přejít na stránku Předchozí1, 2
Strana 2 z 2
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.