Ještě nemáte svůj účet? Můžete si jej vytvořit zde. Jako registrovaný uživatel získáte řadu výhod. Budete moct upravit vzhled tohoto webu, nastavit zobrazení komentářů, posílat komentáře, posílat zprávy ostatním uživatelům a řadu dalších.
Jeste jedna vec, kdyz tam chci dat Lipol, a stridat s NimH, jak vyvazit letadlo na ruzne hmotnosti baterek? Je jasne ze muzu s Lipolkou zatizit predek, ale chtel jsem prave odlehcit.
A ještě budeš muset přehazovat jumper na regulátoru.
Pokud ho nemáš na sucháči nebo něco podobného, tak je to dost nešikovné.... _________________ Filip Sport - 3530CA-12, 3S Li-pol 2250mAh
Ultimate 800 - 2826-12CA, 2S Li-pol 1800mAh
Piper CO2-čeká na bezvětří, letos se nedočkal, ale jaro 2009 to jistí....
Registrace: 29.11. 2006 Příspěvky: 379 Bydliště: Brno
Zaslal: út září 18, 2007 8:53 pm Předmět: Re: aa
jemo napsal:
Můj názor je, že přínos Lipol bez přechodu na střídák ve SkyLady a jim obdobných je dost malý.
Stridak je sice super, jenze jeste vic, oproti puvodnimu stejnosmernemu motoru, odlehci cumak. Takze vozim vepredu zbytecnou zatez. Coz je dan za to, ze jsem ten motor zamontoval dovnitr trupu, protoze to vypada lip. Posunul jsem servo smerovky z konce do trupu za kridlo a natahl tahlo. Docela tech par gramu posunutych dopredu aspon trochu pomuze.
Časy uváděny v GMT + 1 hodina Přejít na stránku Předchozí1, 2, 3, 4, 5
Strana 5 z 5
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.