Ještě nemáte svůj účet? Můžete si jej vytvořit zde. Jako registrovaný uživatel získáte řadu výhod. Budete moct upravit vzhled tohoto webu, nastavit zobrazení komentářů, posílat komentáře, posílat zprávy ostatním uživatelům a řadu dalších.
Registrace: 27.12. 2006 Příspěvky: 1672 Bydliště: Brno - Bystrc
Zaslal: ne duben 06, 2014 8:35 pm Předmět:
Já ho viděl, heč . A vyzkoušel jsem Lynxe, ve kterém jsem nahradil čtyřčlánek A123 z roku 2008 čtyřčlánkem LiPolek. Vcelku ožil, budu muset spáchat nějaké měření, jestli náhodou teď neteče přes regl víc, než by mělo.
Zaslal: pá duben 18, 2014 9:59 pm Předmět:
právě kvůli tomu počasí jsem se dneska utrhl dřív a šel to vyzkoušet. Stejně jsem vymrzl, k šesté začlo funět a když jsem odjížděl, tak teploměr ukazoval 12 stupňů - a zimní bunda byla doma . Dal jsem tři lety, motorizace bez problémů (bodejť, když tahala o 3/4 kg těžší éro), ale mám to jakési těžké na čumák - musel jsem trimem o cosi přitáhnout výškovku a na zádech to to pak je poznat. Budu muset přijímačovky dostat tam, kde je v originále přijímač a snad se to srovná. A v nožáku to dost bočí za kabinou - skoro jako by ty nenamontované bačkory chyběly, aby dělaly větší odpor.
A na nabíjení asi bude potřeba přejít na 4010DUO a přidat ze dva články ke stávající žluté baterce a pak koupit ještě cca 6 článků 60Ah .
Kupodivu jsem neměl problémy s přistáváním, dvakrát jak do peřin a jednou trochu drc, vítr šel v ose dráhy od hnojiště...
Registrace: 6.3. 2007 Příspěvky: 1290 Bydliště: Brno - Jehnice
Zaslal: pá duben 18, 2014 11:07 pm Předmět:
V návodu je doporučován mix:
"For best performance, we recommend a linear-mix: Rudder Elevator UP
When you give full rudder to the right or left side, the elevator have to go up (positive) approx. 2%"
ale to je přesně opačně než potřebuješ ty, že by ty bačkory měly fakt takový vliv ? (když tam jsou tak zas tahají v nožáku za podvozkem a je nutno mixovat výškovku do plusu)
Zaslal: so duben 19, 2014 8:14 am Předmět:
to tažení za kabinou v noži bude v tuhle chvíli zapříčiněno tou natrimovanou výškovkou do přitažena, musím napřed pořešit těžiště. Ta výškovka je poznat i ve svislém stoupání, taky táhne za kabinou.
Časy uváděny v GMT + 1 hodina Přejít na stránku Předchozí1, 2, 3
Strana 3 z 3
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.