| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Mak Člen RC Fógli

Registrace: 29.11. 2006 Příspěvky: 3356 Bydliště: Žarošice
|
Zaslal: čt květen 03, 2007 12:05 pm Předmět: OPTIMA III |
|
|
Tak jsem práve objednal tento model nakonec to je kousek terej je někde mezi větroněm a hotlinerem neboly jeto rychlejší větron kterej umi i termiku ik dyž ne tak zazračně jako klasicke větroně každopádně by to mel být i dobrej svahák takže tak zvaně 3v1 ješte kněmu sehnat pilota kterej to bude umět řídit a vše je naprosto na jedničku
 _________________ ... letadla a lodičky ... |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Vladan Mazák

Registrace: 1.12. 2006 Příspěvky: 325 Bydliště: Opava
|
Zaslal: čt květen 03, 2007 1:16 pm Předmět: Re: OPTIMA III |
|
|
Ještě tam psali, že podle typu povrchové úpravy je ten větroň ještě rychlejší nebo naopak. Můžeš si vybrat. Jinak krásný stroj. _________________ Filip Sport - 3530CA-12, 3S Li-pol 2250mAh
Ultimate 800 - 2826-12CA, 2S Li-pol 1800mAh
Piper CO2-čeká na bezvětří, letos se nedočkal, ale jaro 2009 to jistí.... |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Mak Člen RC Fógli

|
Zaslal: čt květen 03, 2007 1:28 pm Předmět: Re: OPTIMA III |
|
|
| Vladan napsal: | | Ještě tam psali, že podle typu povrchové úpravy je ten větroň ještě rychlejší nebo naopak. Můžeš si vybrat. Jinak krásný stroj. |
mam vybráno budeto ta pomalejší verze vic do termiky i tak to bude rychlovka ale tak na mne zkušenosti takže beru verzi bez laku udelam si svuj mam nato doma nastroje takže neni problem si udelat vlastni design a taky si umim vyřezat na plotru šablonky takže to bude design ala jáá ješte nevim zaco budu létat ale to se uvidí _________________ ... letadla a lodičky ... |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Víťa Člen RC Fógli

Registrace: 29.11. 2006 Příspěvky: 1657 Bydliště: Brno
|
Zaslal: čt květen 03, 2007 3:22 pm Předmět: |
|
|
| Viděl jsem jí dnes v JR viset u stropu, vypadá dobře. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
LUBOS Člen RC Fógli

Registrace: 4.3. 2007 Příspěvky: 1276 Bydliště: BM
|
Zaslal: čt květen 03, 2007 3:33 pm Předmět: |
|
|
Nádhernéj BRUSSSSSSSS,to nebude Glidr a ještě EASY ale věřím,že to Martine zvládneš, fakt líbivé éro ,splnil jsi si sen a postoupíš v pilotáži.Chci vidět brzy v AKCI.  _________________ PILATUS B 4 ,Pilatus, PC-6, |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Mak Člen RC Fógli

|
Zaslal: čt květen 03, 2007 3:43 pm Předmět: |
|
|
| LUBOS napsal: | Nádhernéj BRUSSSSSSSS,to nebude Glidr a ještě EASY ale věřím,že to Martine zvládneš, fakt líbivé éro ,splnil jsi si sen a postoupíš v pilotáži.Chci vidět brzy v AKCI.  |
jojo panové jaji taky videl live i v letu jeto krasavec a jeto to co chi naco tedka mam a brzdy no to bude tak na kotvu ale co je třeba se naučit použivat klapky tak jak na glidrovy teda brzdy klapky to mit nebude _________________ ... letadla a lodičky ... |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Mak Člen RC Fógli

|
Zaslal: čt květen 03, 2007 3:45 pm Předmět: |
|
|
| Víťa napsal: | | Viděl jsem jí dnes v JR viset u stropu, vypadá dobře. | tam mamji tušim optimu 2 ale nejsem si jist
každopádne ji nebudu mit dživjak v pulce června jete totiš neexituje bude se delat me osubce na míru to znamená delené křídlo s vetšíma výstuhama kvůli vetší pevnosti rači si počkám a pak budu spokojenej _________________ ... letadla a lodičky ... |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Víťa Člen RC Fógli

|
Zaslal: čt květen 03, 2007 4:04 pm Předmět: |
|
|
| Na lístku mají napsaný Optima III. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Mak Člen RC Fógli

|
Zaslal: čt květen 03, 2007 4:45 pm Předmět: |
|
|
| Víťa napsal: | | Na lístku mají napsaný Optima III. | jeto možné a maji ji jako prodejnou ? ja jen že tnatu svoji budu čekat dlouho ale psal mi ten chlapik co prodava a stavi optimy že předelaval křidlo že ma jinej lepši tvar tak snad budu spokojenej ale sem desně nažhavenej hihi _________________ ... letadla a lodičky ... |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Víťa Člen RC Fógli

|
Zaslal: čt květen 03, 2007 5:06 pm Předmět: |
|
|
| Mak napsal: | | maji ji jako prodejnou ? |
Předpokládám, že ano, je tam uvedena cena 4.500,- Kč |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Mak Člen RC Fógli

|
Zaslal: čt květen 03, 2007 5:10 pm Předmět: |
|
|
| Víťa napsal: | | Mak napsal: | | maji ji jako prodejnou ? |
Předpokládám, že ano, je tam uvedena cena 4.500,- Kč | já sem se jichtotiš ptal jestli se to pře ne da objednat a žádná reakce ale ta moje by nakonec mela bejt na miru takže jeto jedno _________________ ... letadla a lodičky ... |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Víťa Člen RC Fógli

|
Zaslal: čt květen 03, 2007 5:29 pm Předmět: |
|
|
| Mak napsal: | | já sem se jichtotiš ptal jestli se to pře ne da objednat a žádná reakce |
To je normální, na mail odpovídají tak za týden až dva, nebo vůbec (vyzkoušeno 2x). |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Mak Člen RC Fógli

|
Zaslal: čt květen 03, 2007 5:32 pm Předmět: |
|
|
| Víťa napsal: | | Mak napsal: | | já sem se jichtotiš ptal jestli se to pře ne da objednat a žádná reakce |
To je normální, na mail odpovídají tak za týden až dva, nebo vůbec (vyzkoušeno 2x). | nojo no hot jinm ten net tak moc neříká a nechápou že takovej magor jak ja je natešenej na to co che koupit hihi už se moc tešim nato až se přidám k vám vzduchoplavcům z výšin _________________ ... letadla a lodičky ... |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
jemo Člen RC Fógli

Registrace: 6.3. 2007 Příspěvky: 1290 Bydliště: Brno - Jehnice
|
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Mak Člen RC Fógli

|
Zaslal: pá květen 11, 2007 10:48 pm Předmět: |
|
|
diik tuhle už mam sjetou
našel sem i další už sem jak napnutá struna a jete mesic mi schazi než ji budu mit na stole _________________ ... letadla a lodičky ... |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|