Ještě nemáte svůj účet? Můžete si jej vytvořit zde. Jako registrovaný uživatel získáte řadu výhod. Budete moct upravit vzhled tohoto webu, nastavit zobrazení komentářů, posílat komentáře, posílat zprávy ostatním uživatelům a řadu dalších.
Zaslal: út prosinec 28, 2010 6:55 pm Předmět: Laguna od Kostka modelcentrum
Mám vážný zájem o tuto 3 metrovku. Máte s ní někdo zkušenosti?
Jaký jste použili motor, regulátor, serva? Jak vyšla vaše celková váha?
Jaký způsob ovládání máte nastaven? (Myslím tím motor na pravém kniplu, nebo na spínači a klapky na pravém kniplu) Jaká je kvalita zpracování výrobce? Jak se chová v letu (termice), atd. Pokud máte 2 akumulátory (přijímačový a pro motor, jak to máte zapojený?)
Díky za vaše info.
Registrace: 6.12. 2006 Příspěvky: 1034 Bydliště: Brno - Lesná
Zaslal: po únor 14, 2011 9:50 am Předmět:
Rapeman napsal:
koukám, že se TADY odpovědi nedočkám...
Promiň, ale asi ne všichni, co jsou na tomto fóru domácí, nebo je navštěvují, vlastní stejné modely a komponenty o které Ty máš zájem.
Proto tedy asi ani žádná odpověď.
Zaslal: po únor 14, 2011 9:14 pm Předmět: Re: Laguna od Kostka modelcentrum
Rapeman napsal:
Mám vážný zájem o tuto 3 metrovku. Máte s ní někdo zkušenosti?
Jaký jste použili motor, regulátor, serva? Jak vyšla vaše celková váha?
Jaký způsob ovládání máte nastaven? (Myslím tím motor na pravém kniplu, nebo na spínači a klapky na pravém kniplu) Jaká je kvalita zpracování výrobce? Jak se chová v letu (termice), atd. Pokud máte 2 akumulátory (přijímačový a pro motor, jak to máte zapojený?)
Díky za vaše info.
Předem upozorňuji, že tenhle model nemám (a nevím o nikom z mého okolí, kdo by ho měl). Ale na něco ti snad můžu odpovědět.
Ke způsobu ovládání - já používám přepínač na vysílajdě, který aktivuje daný letový režim (např. se pomalu se vysunou křidélka a klapky), variantu motor na vypínači a kniplem řízené klapky nemám, ale vím že se používá.
2 akumulátory mám a to z bezpečnostních důvodů. Kdyby náhodou odešel regl od motoru, tak mám raději přijímač a serva napájeny přes externí BEC, který je poháněn 2-článkem lipolkou.
No a ten kombo set bude, podle mě, stačit. Tenhle větroň není žádný hotliner a na "vyvezení" nahoru by ti stačil i slabší motor. _________________ Durafly Tundra, Ion-NEO, ION, Katana S30e, DogFighter, SuperZoom 3, samokřídlo BeeEvolution
springery Bílej a Červenej, plachetnice Discovery, motor.jachta Marlin600
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.