Ještě nemáte svůj účet? Můžete si jej vytvořit zde. Jako registrovaný uživatel získáte řadu výhod. Budete moct upravit vzhled tohoto webu, nastavit zobrazení komentářů, posílat komentáře, posílat zprávy ostatním uživatelům a řadu dalších.
Registrace: 22.8. 2010 Příspěvky: 244 Bydliště: Újezd u Brna
Zaslal: út duben 12, 2011 10:29 am Předmět: Big Stick 60 _RKM Topmodel
Kdo by chtěl něco škaredýho, ale jednoduchýho, levnýho, naprosto perfetkně lítajícího, můžu tento model doporučit s motorem ASP 75A jako bezchbynou záležitost.
Osazení jsem musel poupravit a servo výškovky a směrovky osadit na zadní část trupu těsně před směrovku. S výše uvedeným motorem to bylo těžký na čumák.
Přijímačovky jsou 2x 2300mAh li-fe, taky parádní záležitost. Hmotnost, nabíjení, údržba, vše hraje pro tyt přijímačové zdroje. Napojeny natvrdo do přijímače.
K éru se dá říct je to, že perfetkně lítá, nezáludné, přistání k noze, dostatečně pomalé, zvládá v pohodě jakoukoli akrobačku a výkon je tak cca na 1,3-1,4 násobku hmotnosti, kterou mám 3,4kg.
Ostruhové kolečko je ovládáno samostatným standardem.
Jinak model je velice levný. ARC stojí 1000,- + potah china cca 1500,- komplet a za tohle takhle škaredý letadlo 1,9m rozpětí nepořídíte (mě se líbí, jak jinak když je moje). V JR na letáčku je potažené za 1500,- krémová jednobarevná fólie, v oracoveru za 2500,-. Samozřejmě je to bez bižuterie a potřebného příslušenství. _________________ auta, lodě, F3K
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.