Ještě nemáte svůj účet? Můžete si jej vytvořit zde. Jako registrovaný uživatel získáte řadu výhod. Budete moct upravit vzhled tohoto webu, nastavit zobrazení komentářů, posílat komentáře, posílat zprávy ostatním uživatelům a řadu dalších.
Zaslal: ne duben 22, 2007 9:38 pm Předmět: MDS 6,5ccm
Cau kolegove piloti. Pred necelym rokem jsem dostal motor MDS 6,5ccm (je to rusky motor stary 21let.) V minulem roce jsem s nim naletal asi 10letu a motor bezel uplne dokonale, v zime taky, tak jsem si rikal ze jsem to vyhral, ze mam dobrej motor kterej jede bez jakyho kolik dalsiho serizeni podle pocasi, jak to byva u jinych dnesnich motoru. Ale, ale vcera jsem s nim byl na Medlanach a vubec me neposlouchal a ani nesel seridit, po 1/2 hodine jsem poprosil jednoho znameho modelare ktery ma se spalovakama letite zkusenosti a taky to neslo seridit. A bylo mi receno ze tomu hrozne rychle utika komprese. Tak jsem se rozhodl ze se s tim nebudu rozcilovat a budu si uzivat pouze krasne poletani a koupim si novej motor od MVVS. Ale stejne me nejde do hlavy proc ted se ten motor sprcil a nechce jet kdyz jel predtim.
Proste umrel, zeptej se "letitych" modelaru, kolik maji v supliku "odlitanych" motoru. ja uz to taky zazil : 3 hodiny jsem startoval a startoval a ladil a ladil az jsem to malem rozslapal. A motor? ...uz je taky v supliku. proste dvoutakty maji svoji zivotnost. _________________ Monarch, Supra.40, Yak-55, Big Stick, Micro, Mistral
Opotrebenej pist, praskla nebo jinak poskozena a opotrebena vlozka. U tak staryho motoru nevim jestli se nejaka oprava vyplati. Videl jsem opravenej a posleze zapecenej motor z mvvs. V pistu cca 1mm ryha, jak se ten motor zadrel. Oprava za 1500kc v pr.... (kynku dubovym). Lepci je tago pridat a koupit nove motor. Az dodelam sultana, vyzkousim 8.5ASP a uvidi jestli se z toho posype ryze nebo esi to bude fakcit ok _________________ Monarch, Supra.40, Yak-55, Big Stick, Micro, Mistral
Registrace: 31.1. 2007 Příspěvky: 1502 Bydliště: Brno, Nový Lískovec
Zaslal: po duben 23, 2007 2:57 pm Předmět:
Jojo, je to trochu ducharina s tema motorama. Ja se postupne szivam s mvvs 8 a uz to jde. Chyta mi ted temer okamzite, ladit se to jaks tak taky dari. Je fakt, ze kdybych mel penez vic, asi bych sel do OS MAX, ty se zajedou, naladi a pak uz se jen lita (nejsou tak nachylne na ladeni). Zase mvvs Brno ma vyhodu servisu, ktery je bleskovy a prace je v cene materialu u nich nakoupenem. Zadne objednavani a cekani na dil... _________________ Dimona; Artist; Tornado XX; TREX 450SE; Revo; Dark Impact; M18PRO; ETNZ; Atlantio.
Jojo, je to trochu ducharina s tema motorama. Ja se postupne szivam s mvvs 8 a uz to jde. Chyta mi ted temer okamzite, ladit se to jaks tak taky dari. Je fakt, ze kdybych mel penez vic, asi bych sel do OS MAX, ty se zajedou, naladi a pak uz se jen lita (nejsou tak nachylne na ladeni). Zase mvvs Brno ma vyhodu servisu, ktery je bleskovy a prace je v cene materialu u nich nakoupenem. Zadne objednavani a cekani na dil...
No o tom mvvs a cene prace to zase neni az tak, praci si normalne uctuji, ted drzim v ruce ucet za vymenu kliky a za hoknu si vzali 200kc. Ale jinac pohoda, oprava trvala tyden asi toho meli hodne. _________________ Monarch, Supra.40, Yak-55, Big Stick, Micro, Mistral
no ja vymeslim vod koho vemu tu osmicku do sultana, premeslim, ze zkusim cinana, prej je to okopcenej os max a chodi to "pry" dobre 8.5 stoji a s laufem naky 2200kc... _________________ Monarch, Supra.40, Yak-55, Big Stick, Micro, Mistral
Registrace: 29.11. 2006 Příspěvky: 2063 Bydliště: Brno
Zaslal: po duben 30, 2007 3:24 pm Předmět:
cloggymeat napsal:
no ja vymeslim vod koho vemu tu osmicku do sultana, premeslim, ze zkusim cinana, prej je to okopcenej os max a chodi to "pry" dobre 8.5 stoji a s laufem naky 2200kc...
no ja vymeslim vod koho vemu tu osmicku do sultana, premeslim, ze zkusim cinana, prej je to okopcenej os max a chodi to "pry" dobre 8.5 stoji a s laufem naky 2200kc...
A MVVS Ti ten motor neopravi?
Myslis ten asp? Tak to netusim. No ona vymena/oprava je vlastne uplne jednoduchoucka. 2takt rozdelas a slozis za dvacet minut _________________ Monarch, Supra.40, Yak-55, Big Stick, Micro, Mistral
Nebo myslis tu mou 6.5? Ta je opravena... oprava stala 630kc -400 klika, 30 tahlo karbecu, 200 prace.
Ta 6.5 pude z5 do monarcha, uz na nem delam....ale sune se to, oprava je narocnejsi jak samotna stavba _________________ Monarch, Supra.40, Yak-55, Big Stick, Micro, Mistral
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.