Hlavní menu
· Úvodní strana
· O klubu
· Členové klubu
· Hangár
· Svahy
· Lodě
· Auta
· Dílna
· Elektronika
· Fórum
· Fotogalerie
· Videogalerie
· Počasí v Brně
· Downloads
· Odkazy
· Seznam témat
· Archív článků
· Top 10
· Můj účet
Přihlášení (registrace)
Přezdívka

Heslo

Bezpečnostní kód:
Bezpečnostní kód
Do tohoto pole vložte bezpečnostní kód:

Ještě nemáte svůj účet? Můžete si jej vytvořit zde. Jako registrovaný uživatel získáte řadu výhod. Budete moct upravit vzhled tohoto webu, nastavit zobrazení komentářů, posílat komentáře, posílat zprávy ostatním uživatelům a řadu dalších.
TopList
RSS/XML
· RSS 0.91
· RSS 2.0
· Atom
Partnerské stránky
MoNaKo - Modelařina Na Koleně

Tug Towing CZ

MK ALKA Žatčany
Forums

RC Fógli
Fórum nejen pro členy klubu

FAQFAQ   HledatHledat   Seznam uživatelůSeznam uživatelů   Uživatelské skupinyUživatelské skupiny   RegistraceRegistrace 
 Osobní nastaveníOsobní nastavení   Přihlásit se pro kontrolu soukromých zprávPřihlásit se pro kontrolu soukromých zpráv   PřihlášeníPřihlášení 

MDS 6,5ccm

Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fóra RC Fógli -> Spalovací motory
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Martin-xfrodof
Anonymní

PříspěvekZaslal: ne duben 22, 2007 9:38 pm    Předmět: MDS 6,5ccm Citovat

Cau kolegove piloti. Pred necelym rokem jsem dostal motor MDS 6,5ccm (je to rusky motor stary 21let.) V minulem roce jsem s nim naletal asi 10letu a motor bezel uplne dokonale, v zime taky, tak jsem si rikal ze jsem to vyhral, ze mam dobrej motor kterej jede bez jakyho kolik dalsiho serizeni podle pocasi, jak to byva u jinych dnesnich motoru. Ale, ale vcera jsem s nim byl na Medlanach a vubec me neposlouchal a ani nesel seridit, po 1/2 hodine jsem poprosil jednoho znameho modelare ktery ma se spalovakama letite zkusenosti a taky to neslo seridit. A bylo mi receno ze tomu hrozne rychle utika komprese. Tak jsem se rozhodl ze se s tim nebudu rozcilovat a budu si uzivat pouze krasne poletani a koupim si novej motor od MVVS. Ale stejne me nejde do hlavy proc ted se ten motor sprcil a nechce jet kdyz jel predtim.
cloggymeat
Mazák
Mazák

Registrace: 13.1. 2007

PříspěvekZaslal: ne duben 22, 2007 9:52 pm    Předmět: Citovat

Proste umrel, zeptej se "letitych" modelaru, kolik maji v supliku "odlitanych" motoru. ja uz to taky zazil : 3 hodiny jsem startoval a startoval a ladil a ladil az jsem to malem rozslapal. A motor? ...uz je taky v supliku. proste dvoutakty maji svoji zivotnost.
Martin-xfrodof
Anonymní

PříspěvekZaslal: ne duben 22, 2007 10:02 pm    Předmět: Citovat

To ja vim. Uz mi to bylo receno. Skoda. Proto si do toho era koupim but 8ccm 4T nebo MVVS 6,5ccm 2T, Jeste nevim moc jsem to jeste nestudoval.
Gris
Člen RC Fógli

Registrace: 18.12. 2006

PříspěvekZaslal: ne duben 22, 2007 11:23 pm    Předmět: aa Citovat

Tak ale nejaka zavada tam byt musi ne? Komprese by mela byt meritelna....
cloggymeat
Mazák
Mazák

PříspěvekZaslal: ne duben 22, 2007 11:29 pm    Předmět: Citovat

Opotrebenej pist, praskla nebo jinak poskozena a opotrebena vlozka. U tak staryho motoru nevim jestli se nejaka oprava vyplati. Videl jsem opravenej a posleze zapecenej motor z mvvs. V pistu cca 1mm ryha, jak se ten motor zadrel. Oprava za 1500kc v pr.... (kynku dubovym). Lepci je tago pridat a koupit nove motor. Az dodelam sultana, vyzkousim 8.5ASP a uvidi jestli se z toho posype ryze nebo esi to bude fakcit ok
Michaelis
Člen RC Fógli

Registrace: 31.1. 2007

PříspěvekZaslal: po duben 23, 2007 2:57 pm    Předmět: Citovat

Jojo, je to trochu ducharina s tema motorama. Ja se postupne szivam s mvvs 8 a uz to jde. Chyta mi ted temer okamzite, ladit se to jaks tak taky dari. Je fakt, ze kdybych mel penez vic, asi bych sel do OS MAX, ty se zajedou, naladi a pak uz se jen lita (nejsou tak nachylne na ladeni). Zase mvvs Brno ma vyhodu servisu, ktery je bleskovy a prace je v cene materialu u nich nakoupenem. Zadne objednavani a cekani na dil...
cloggymeat
Mazák
Mazák

PříspěvekZaslal: po duben 30, 2007 1:01 am    Předmět: Citovat

Michaelis napsal:
Jojo, je to trochu ducharina s tema motorama. Ja se postupne szivam s mvvs 8 a uz to jde. Chyta mi ted temer okamzite, ladit se to jaks tak taky dari. Je fakt, ze kdybych mel penez vic, asi bych sel do OS MAX, ty se zajedou, naladi a pak uz se jen lita (nejsou tak nachylne na ladeni). Zase mvvs Brno ma vyhodu servisu, ktery je bleskovy a prace je v cene materialu u nich nakoupenem. Zadne objednavani a cekani na dil...

No o tom mvvs a cene prace to zase neni az tak, praci si normalne uctuji, ted drzim v ruce ucet za vymenu kliky a za hoknu si vzali 200kc. Ale jinac pohoda, oprava trvala tyden asi toho meli hodne.
cloggymeat
Mazák
Mazák

PříspěvekZaslal: po duben 30, 2007 1:33 am    Předmět: Citovat

no ja vymeslim vod koho vemu tu osmicku do sultana, premeslim, ze zkusim cinana, prej je to okopcenej os max a chodi to "pry" dobre 8.5 stoji a s laufem naky 2200kc...
Jarda
Mazák
Mazák

Registrace: 29.11. 2006

PříspěvekZaslal: po duben 30, 2007 3:24 pm    Předmět: Citovat

cloggymeat napsal:
no ja vymeslim vod koho vemu tu osmicku do sultana, premeslim, ze zkusim cinana, prej je to okopcenej os max a chodi to "pry" dobre 8.5 stoji a s laufem naky 2200kc...
A MVVS Ti ten motor neopravi?
Zobrazit informace o uživateli Odeslat soukromou zprávu
cloggymeat
Mazák
Mazák

PříspěvekZaslal: po duben 30, 2007 7:27 pm    Předmět: Citovat

Jarda napsal:
cloggymeat napsal:
A MVVS Ti ten motor neopravi?

Myslis ten asp? Tak to netusim. No ona vymena/oprava je vlastne uplne jednoduchoucka. 2takt rozdelas a slozis za dvacet minut Smile
cloggymeat
Mazák
Mazák

PříspěvekZaslal: po duben 30, 2007 7:29 pm    Předmět: Citovat

Nebo myslis tu mou 6.5? Ta je opravena... oprava stala 630kc -400 klika, 30 tahlo karbecu, 200 prace.
Ta 6.5 pude z5 do monarcha, uz na nem delam....ale sune se to, oprava je narocnejsi jak samotna stavba Smile
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fóra RC Fógli -> Spalovací motory Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Strana 1 z 1

Přejít na: