Ještě nemáte svůj účet? Můžete si jej vytvořit zde. Jako registrovaný uživatel získáte řadu výhod. Budete moct upravit vzhled tohoto webu, nastavit zobrazení komentářů, posílat komentáře, posílat zprávy ostatním uživatelům a řadu dalších.
Ták i já jsem se nechal zlákat lodičkama a pro tento účel jsem zakoupil tuto stavebnici, Lightning 46, neb mě zlákala tím ,že to bude PÉRO (a podle dodaného vídea od našeho ADMIRÁLA fóglácké flotily Vítě ) opravdu JE ! Vypadá to,že Splaviska zažijí i jízdu po břehu .Zatím od včerejška pokračuji ve stavbě, je to stavebnice hodně předpracovaná vybavená všemi potřebnými komponenty (mimo lepidel,mazacích tuků a RC)ke zdárnému dokončení modelu.Návod je v německém jazyce (a já jsem si některé důležité pokyny nechal od kamarádů přeložit) je doprovázena dostatečně přehlednými fotografiemi.To je zatím vše, jdu pokračovat ve stavbě Ta černá folie je tam jen pro zakrytí trupu před možným potřísněním lepidlem .Děkuji za pozornost plavbě ZDAR hihi.
_________________ PILATUS B 4 ,Pilatus, PC-6,
Naposledy upravil LUBOS dne út říjen 09, 2007 4:09 pm, celkově upraveno 2 krát.
Ondro ,Ondro já už Ti neprozradí příště nic nového o ježkovi (že PÍCHÁ) natož O prokletým pádáku , který mě bude pronásledovat STÁLE !
Nic se neděje vím,že je to legrace a tak to má BEJT !hihi _________________ PILATUS B 4 ,Pilatus, PC-6,
Naposledy upravil LUBOS dne st říjen 10, 2007 3:12 pm, celkově upraveno 1 krát.
Registrace: 6.3. 2007 Příspěvky: 1290 Bydliště: Brno - Jehnice
Zaslal: út říjen 09, 2007 10:59 pm Předmět:
LUBOS napsal:
Onro ,Ondro já už Ti neprozradí příště nic nového o ježkovi (že PÍCHÁ) natož O prokletým pádáku , který mě bude pronásledovat STÁLE !
Nic se neděje vím,že je to legrace a tak to má BEJT !hihi
Gratuluji vedoucímu oddělení aplikované aerodynamiky k nákupu lodě. Doufám, že se ještě než nasněží potkáme někde na vodě.
Já tímto děkuji, clubové aerodynamické komisi za schválení uvedeného typu vodního přístroje a zároveň jsem zklamán, nemožností použít již zmíněného brzdového systému.Věřím že po krátké době se setkáme u vodní plochy hihi _________________ PILATUS B 4 ,Pilatus, PC-6,
Registrace: 31.1. 2007 Příspěvky: 1502 Bydliště: Brno, Nový Lískovec
Zaslal: st říjen 10, 2007 7:43 am Předmět:
No to bude uz na vode konecne poradne zivo! Mne zajima co to ma za motor a sroub? Vidim dvoulisty s nejakym velkym stoupanim, co prumer? Motor je sestistovka? _________________ Dimona; Artist; Tornado XX; TREX 450SE; Revo; Dark Impact; M18PRO; ETNZ; Atlantio.
Registrace: 27.12. 2006 Příspěvky: 1672 Bydliště: Brno - Bystrc
Zaslal: st říjen 10, 2007 12:56 pm Předmět:
LUBOS napsal:
Já tímto děkuji, clubové aerodynamické komisi za schválení uvedeného typu vodního přístroje a zároveň jsem zklamán, nemožností použít již zmíněného brzdového systému.Věřím že po krátké době se setkáme u vodní plochy hihi
nezle-li u lodi použít leteckého řešení, dovoluji si navrhnout systém zásuvné desky kolmo k podélné ose lodi, která by se v případě potřeby náhlého zpomalení zasula do vody. Hloubkou zasunutí by se regulovala intenzita brzdění.... Rešení s použitím turbíny nebo raketového motoru s výfukem proti směru jízdy se mi zdá příliš konveční a okoukané
Tak tedy k Michalově dotazu,motor 600,poloponořený šroub průměr 35 a stoupání 15mm M4.Nyní Onrůj dotaz,ANO "přemýšlím" o systému "brzdy" systém STAVIDLO, čili je to vybavení každého rybníku hihi padák je ovšem jednodušší asi použiji menší typ tzv. podvodní hihi _________________ PILATUS B 4 ,Pilatus, PC-6,
Naposledy upravil LUBOS dne čt listopad 01, 2007 5:41 pm, celkově upraveno 1 krát.
Časy uváděny v GMT + 1 hodina Přejít na stránku 1, 2, 3Další
Strana 1 z 3
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.