Ještě nemáte svůj účet? Můžete si jej vytvořit zde. Jako registrovaný uživatel získáte řadu výhod. Budete moct upravit vzhled tohoto webu, nastavit zobrazení komentářů, posílat komentáře, posílat zprávy ostatním uživatelům a řadu dalších.
Registrace: 6.12. 2006 Příspěvky: 1034 Bydliště: Brno - Lesná
Zaslal: st listopad 30, 2011 10:56 pm Předmět:
Jsem včera jako vedlejší produkt vyrobil pytel polystyrenových kuliček a přemýšlel jsem, jak se ho zbavit...
...a už to mám
Dám ho Lubošovi pod stromeček.
Registrace: 31.1. 2007 Příspěvky: 1502 Bydliště: Brno, Nový Lískovec
Zaslal: pá prosinec 02, 2011 8:17 am Předmět:
To asi nema proporcionalni rizeni, ze? Hrackoveho tanka mame doma taky Kdysi jsem premyslel o jeho uprave na poradne rizeni, ale nejak jsem to pak vzdal, bylo by to drahe. I kdyz v dnesni dobe ciny, ja to pocital tehdy v ceskych cenach... _________________ Dimona; Artist; Tornado XX; TREX 450SE; Revo; Dark Impact; M18PRO; ETNZ; Atlantio.
Chodí to na 27MHz a proporcionál to není.Dosah nic moc tak po pokoji.Dva kanály zřejmě jen zapínají a vypínají motory.Nechci to kuchat a zkoumat. On to vnouček prověří : to není moje video, je to ukázka že to jezdí.
Registrace: 31.1. 2007 Příspěvky: 1502 Bydliště: Brno, Nový Lískovec
Zaslal: po prosinec 05, 2011 2:30 pm Předmět:
Koukam na to, ze ta levnejsi verze (8tis) ma pohon napevno pres diferak a opravdu jedno servo brzdi bud jedno nebo druhe "kolo" a reverz resi servo mechanickym prepnutim polarity baterky. To je masakr. To snad bych nahradil reglem hned. Jinat proc ne, s tou brzdou... jen skoda toho ubirani elergie....
Obecne cistejsi by podle mne bylo dva motory, dva regly a dve packy (jednodussi) a jeste lepe jeden volant a jeden plyn a dobre promixovat, ale nevim z hlavy, jestli volantovka takovej mix dokaze... Myslim, ze ne: Plyn pridava nebo zpateckuje na dvaou kanalech stejne a otocenim volantu by vlastne ubiral vychylku jednomu kanalu plynu a pridaval vychylku druhemu kanalu plynu. Coz by znamenalo, ze bez plynu pri stani by otoceni volantu melo otocit tank/rolbu na miste - jeden pas dopredu a druhej zpatecka... Teoreticky jednoduche, ale myslim, ze volantovka na to nema... Takze packy... _________________ Dimona; Artist; Tornado XX; TREX 450SE; Revo; Dark Impact; M18PRO; ETNZ; Atlantio.
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.