| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Martas Mazák

Registrace: 21.10. 2007 Příspěvky: 603 Bydliště: Brno - Černovice
|
Zaslal: pá leden 28, 2011 10:00 am Předmět: Scout Bee |
|
|
Ahoj pánové, tak jsem právě doleptal nový kousek, který mi dorazil HK http://www.windrider.com.hk/product.asp?id=165 Čekám na příznivý vítr a pudu ho hodit. Jako u předchozího Beevolution jsem se nezklamal - v krabici dorazilo vše potřebné a kvalita zpracování je opět super. Páska na polepení se jeví jako velmi kvalitní a uhlíkových výztuh je tam taky požehnaně. Objednával jsem to jako komplet se servy a baterkou a na stavbu v podstatě stačí jen skalpel a UHU. Jen mi tam neměli dávat tolik té skelky, já se zase neudržel a šup - je tam nalepená celá Bzučítka a pískátka jsem zahodil... Tímto zdvořile žádám o udělení výjimky na rozpětí při kombátku (150cm) snad mi to odpustíte, ale mě ty malý letadla nějak neberou. _________________ CH 63 hangár rozprodán... dolétán a rozdán, ale jednou... |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Mak Člen RC Fógli

Registrace: 29.11. 2006 Příspěvky: 3356 Bydliště: Žarošice
|
Zaslal: pá leden 28, 2011 12:49 pm Předmět: |
|
|
neboj povoleni s řetezovou pilou vyřešime  _________________ ... letadla a lodičky ... |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Mak Člen RC Fógli

|
Zaslal: pá leden 28, 2011 2:32 pm Předmět: |
|
|
budeš ale stouhle potvorou ve výhode nejde tak ani o rozpeti ale o vahu vim coto bylo narazit do Bolkoveho obřika ten se jen otřepal a naše křidla šla na kokos tak sem teda zvedav jak to bude v tomto připadku _________________ ... letadla a lodičky ... |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Martas Mazák

|
Zaslal: pá leden 28, 2011 3:10 pm Předmět: |
|
|
No, uvidíme jestli to vůbec poletí. Ještě jsem ho u nás nikde neviděl ani se o něm žádná českká stránka nezmiňuje. _________________ CH 63 hangár rozprodán... dolétán a rozdán, ale jednou... |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Martas Mazák

|
Zaslal: pá leden 28, 2011 3:12 pm Předmět: |
|
|
| Mak napsal: | | budeš ale stouhle potvorou ve výhode nejde tak ani o rozpeti ale o vahu vim coto bylo narazit do Bolkoveho obřika ten se jen otřepal a naše křidla šla na kokos tak sem teda zvedav jak to bude v tomto připadku |
Jo a mám pocit, že Bolka by bylo těžký sestřelit i kdyby lítal s Torem...  _________________ CH 63 hangár rozprodán... dolétán a rozdán, ale jednou... |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Mak Člen RC Fógli

|
Zaslal: pá leden 28, 2011 3:21 pm Předmět: |
|
|
no sem zvedavej i ja jen nejak neni počasi a neda se nikam jit ješte žesme po tom nocvem roce byly letat stalo to zato jen nas bylo malo nato aby se psali výsledky POP ten kraloval a byl to celkme masakr nato že tam letaly 4 letadla _________________ ... letadla a lodičky ... |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Martas Mazák

|
Zaslal: čt únor 24, 2011 9:51 pm Předmět: |
|
|
Musím se podělit o zkušenost s Číňanem Scouta jsem sestavil a zalétl (mimochodem lítá naprosto neskutečně to určení pro DS asi nepřehání, ale to je na dýl). Jak jsem ho nesl k autu - ještě zapnutýho, tak jsem si se vší pravděpodobností tlakem na elevon serval převody v jednom servu. Protože teď ležím doma, tak jsem spíš z nedostatku činnosti minulý čtvrtek sesmolil mailík do Windrideru o tom jak se mi pokazilo servo (samozřejmě samo od sbe ), jak jsem musel kuchat atd, atd... Nicméně mi ihned přišla odpověď jaké že mi k tomu byly dodány serva. Napsal jsem a čekal odpověď. Dnes mi místo ní přišel balíček a v něm 2x nové servo a omluvný dopis. Jsem fakt překvapenej Po zkušenostech s domácími dodavateli viz např. doopravdy ve vzduchu zlomená spojka křídel na Saltu, kde mě všichni čeští dodavatelé a mezidodavatelé poslali do hřídele Kdybych tehdy možná nafotil a poslal přímo výrobci do HK tak jsem mohl mít nový éro (nebo taky né)  _________________ CH 63 hangár rozprodán... dolétán a rozdán, ale jednou... |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
liberk Člen RC Fógli-MODERÁTOR

Registrace: 12.9. 2007 Příspěvky: 3257 Bydliště: Brno-Líšeň
|
Zaslal: pá únor 25, 2011 7:18 pm Předmět: |
|
|
Šikovný kluci číňanský !  _________________ Durafly Tundra, Ion-NEO, ION, Katana S30e, DogFighter, SuperZoom 3, samokřídlo BeeEvolution
springery Bílej a Červenej, plachetnice Discovery, motor.jachta Marlin600 |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|