Ještě nemáte svůj účet? Můžete si jej vytvořit zde. Jako registrovaný uživatel získáte řadu výhod. Budete moct upravit vzhled tohoto webu, nastavit zobrazení komentářů, posílat komentáře, posílat zprávy ostatním uživatelům a řadu dalších.
Dnes jsem podlehl svodům krásného větrného odpoledne (ne Milanovým ) a vydal se s ním a dalšími kolegy z výše uvedeného webu k rybníku u Blučiny. Je to tam ideální místo na plachetnice - otevřený prostor, prakticky téměř bez křoví nebo stromů, takže vítr se tam může pěkně prohánět. Dojezd autem až k rybníku včetně parkoviště rovnou u vody, nemá to chybu. Po delší době jsem si v příjemné společnosti s Discovery perfektně zajezdil - doporučuji všem, co chtějí svoji plachetku pěkně "protáhnout".
Už jsem se tam byl za nima podívat na začátku prázdnin.
Zatím čekám, kdy se potkám s Oldou a jeho ChinaTeamem, abych mohl vyvalit a posoudit, co se mi pozdává více...
Už mi tam ochotně půjčili IOMa i Victorku, takže doplním názor a šupšup nakupovat
eM. _________________ DX6i, EasyStar, Firebird Phantom, MiniTornado - uskladněno, Bee II , lodivodský člun Pilot a "Bagr" hydroglider, AntjeII (ve výstavbě - jezdím s vanou).
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.