| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
pavel Člen RC Fógli

Registrace: 9.10. 2007 Příspěvky: 2248 Bydliště: Nevojice
|
Zaslal: po prosinec 10, 2007 9:44 pm Předmět: |
|
|
Maku kolik svahových víkendů dáváš mě .Já čítám tak tři . Nebo prikupím purex a nové křídlo  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Mak Člen RC Fógli

Registrace: 29.11. 2006 Příspěvky: 3356 Bydliště: Žarošice
|
Zaslal: po prosinec 10, 2007 9:49 pm Předmět: |
|
|
| pavel napsal: | Maku kolik svahových víkendů dáváš mě .Já čítám tak tři . Nebo prikupím purex a nové křídlo  |
Pavle no jak bychtito řek tvuj svahak tušim je menší než tižených 120 cm rozpetí ale samozřejmne patříš nezi nás a rohdone se teším až budeš vedle nas v luftu řádit pak to bude teprve mazec _________________ ... letadla a lodičky ... |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
pavel Člen RC Fógli

Registrace: 9.10. 2007 Příspěvky: 2248 Bydliště: Nevojice
|
Zaslal: po prosinec 10, 2007 10:04 pm Předmět: |
|
|
Dík udělám proto vše  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
jemo Člen RC Fógli

Registrace: 6.3. 2007 Příspěvky: 1290 Bydliště: Brno - Jehnice
|
Zaslal: po prosinec 10, 2007 10:17 pm Předmět: |
|
|
| pavel napsal: | Maku kolik svahových víkendů dáváš mě .Já čítám tak tři . Nebo prikupím purex a nové křídlo  |
Neboj to se poddá. Já se naučil lítat až na svahu se samokřídlem, dalo by se říci natruc všem poučkám o začátcích s ušatým větroněm (s tím mi to v začátku fakt nešlo) , teda šlo by, ale nebavilo mě to furt slepovat  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
jemo Člen RC Fógli

Registrace: 6.3. 2007 Příspěvky: 1290 Bydliště: Brno - Jehnice
|
Zaslal: po prosinec 10, 2007 10:20 pm Předmět: |
|
|
| bolekkrutor napsal: | | ...pak první "mčr" v kombatu na Blučině,kde se musím pochlubit jsem zkončil na pátém fleku... |
Dodatečně gratuluju. Tenkrát jsem tam byl taky (byť jen na čučku), a to co předváděli pražáci (Kyjovský a spol) to bylo pro mě začínajícího pilota nepochopitelné  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|