Ještě nemáte svůj účet? Můžete si jej vytvořit zde. Jako registrovaný uživatel získáte řadu výhod. Budete moct upravit vzhled tohoto webu, nastavit zobrazení komentářů, posílat komentáře, posílat zprávy ostatním uživatelům a řadu dalších.
Registrace: 22.8. 2010 Příspěvky: 244 Bydliště: Újezd u Brna
Zaslal: po březen 04, 2013 8:21 am Předmět:
včera jsem v 6,9m/s dal 2 lety a naprostá spokojenost. V tomto větru se mi nepodařilo dostat Rytmuse do vývrtky nebo běžným chováním nasimulovat pád po křídle. V protivětru s vysunutýma křidélkama jako brzdy to vypadalo, jako bych pouštěl draka. Ještě budu za příznivějšího počasí zkoušet chování na minimálce, ale prozatím to vypadá, že minimálka je fakt až neuvěřitelně minimální. _________________ auta, lodě, F3K
Tak jak to vypadá s dokumentací k éru ? Máme tu pomalu léto a podklady na článek ke mně nedorazily _________________ Durafly Tundra, Ion-NEO, ION, Katana S30e, DogFighter, SuperZoom 3, samokřídlo BeeEvolution
springery Bílej a Červenej, plachetnice Discovery, motor.jachta Marlin600
Časy uváděny v GMT + 1 hodina Přejít na stránku Předchozí1, 2
Strana 2 z 2
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.