Ještě nemáte svůj účet? Můžete si jej vytvořit zde. Jako registrovaný uživatel získáte řadu výhod. Budete moct upravit vzhled tohoto webu, nastavit zobrazení komentářů, posílat komentáře, posílat zprávy ostatním uživatelům a řadu dalších.
Ahoj zdravím vsechny priznivce Pica.. ale mam snim jeden problem.
Letí pouze nahoru,dolu a kolem sve osy.. nevite proc ?? byl by to duvod k reklamaci ? nebo je treba vyvazit ?? (jak?) Dekuji za odpoved.. muzete mne contactovat i na icq..Snad nekdo pomuze
Zaslal: út leden 29, 2008 3:58 pm Předmět: Re: PicoZ
slax2 napsal:
Ahoj zdravím vsechny priznivce Pica.. ale mam snim jeden problem.
Letí pouze nahoru,dolu a kolem sve osy.. nevite proc ?? byl by to duvod k reklamaci ? nebo je treba vyvazit ?? (jak?) Dekuji za odpoved.. muzete mne contactovat i na icq..Snad nekdo pomuze
Registrace: 5.8. 2007 Příspěvky: 280 Bydliště: Liberecký kraj
Zaslal: út leden 29, 2008 8:14 pm Předmět:
V manuálu se píše:
-Vyvažování-
Helikoptéra může ztratit vyvážení po několika nárazech,když není správně skladovaná,nebo v důsledku teplotních změn....atd.Tanto problém můžete jednoduše upravit podle těchto kroků:
(při pohledu zezadu)
1.-Když helikoptéra sama od sebe zrychluje při letu směrem dopředu-
a.Uchopte ocas mezi prsty (ocasní podpěra a motor)
b.Otočte ocas proti směru hodinových ručiček přibližně o 45stupňů.
c.Uvolněte
2.-Když helikoptéra sama od sebe zrychluje při letu směrem dozadu-
a.Uchopte ocas mezi prsty (ocasní podpěra a motor)
b.Otočte ocas po směru hodinových ručiček přibližně o 45 stupňů
c.Uvolněte
Z toho plyne, že když jenom visí,tak je to na středu těchto dvou možností.Proto Bych zvolil možnost 2. a upravil sklon osy hřídele motoru tak,aby vrtule směřovala dolů (v přehnaném slova smyslu)
To by mělo pomoci.Pak už jen přidat zátěž na předek.kousek izolepy a kancelářská sponka uplně stačí (já používám jen polovinu) _________________ http://www.youtube.com/user/TOMMYSQUIRELL
-T-REX 450
-Bellanca 480 EP (létá)
-Twin Star II
-Pico Z
-Air Ace LEO 451C
-Tamiya TXT (upraveno na Crawler)
2x Tamiya TT-01, 1x TL-01
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.