Ještě nemáte svůj účet? Můžete si jej vytvořit zde. Jako registrovaný uživatel získáte řadu výhod. Budete moct upravit vzhled tohoto webu, nastavit zobrazení komentářů, posílat komentáře, posílat zprávy ostatním uživatelům a řadu dalších.
Registrace: 31.1. 2007 Příspěvky: 1502 Bydliště: Brno, Nový Lískovec
Zaslal: po říjen 06, 2014 8:06 am Předmět:
Oni na tech webovkach k tomu nic nemaji, nez tento obrazek. To je des. Dalo mi praci z toho poznat, kde to je. A to je teda jako rybnikove koupaliste nebo betonove koupaliste nebo jak to tam funguje? Pristup odkud? Za plotem nebo bez?
V tv zprávách o tom byla kratka reportaz o debilnim nacasovani otevirani koupaliste před volbama na podzim a rikali Brno a ja koukal jak puk, co a kde to je, vypadalo to, ze to je nekde v polich...
Třeba nam postavili něco na lodicky, ale třeba se tam nepujde vůbec dostat, uvidíme... _________________ Dimona; Artist; Tornado XX; TREX 450SE; Revo; Dark Impact; M18PRO; ETNZ; Atlantio.
Když je to za účasti promátora, tak to bude probíhat třeba i při -10°C, protože předvolební boj nehledí na lidi, ale jen na hlasy. Takže taková Onderkova derniéra ... ( aspoň v to pevně věřím ). _________________ Vlaštovka z papíru, lodička z kůry
No, je to tady.
49.169818, 16.620633
Příjezd po asfaltce, ale jak to bude v reálu s oplocením, netuším.
Jedna věc je koupací část, druhá věc je část biotopu, která to má čistit.
Až to otevřou, pojedu se tam mrknout v klidu, bez 1/2 milionu dalších lidí.
V rádiu jsem totiž slyšel, že tam má být sice primátor (což mne ale vůbec netankuje), ale že tam má být jakási ukázky vodní bitvy s modelama.
Tak jsem si říkal, jestli tam někdo nebude,... nebo je to počin pana Vodáka?
eM. _________________ DX6i, EasyStar, Firebird Phantom, MiniTornado - uskladněno, Bee II , lodivodský člun Pilot a "Bagr" hydroglider, AntjeII (ve výstavbě - jezdím s vanou).
akorát tam ještě nic není _________________ Durafly Tundra, Ion-NEO, ION, Katana S30e, DogFighter, SuperZoom 3, samokřídlo BeeEvolution
springery Bílej a Červenej, plachetnice Discovery, motor.jachta Marlin600
Registrace: 24.6. 2008 Příspěvky: 544 Bydliště: Brno - Štýřice
Zaslal: po říjen 06, 2014 7:38 pm Předmět:
Já jsem jel kolem už několikrát - těsně vedle vede cyklostezka směr nák. centrum Olympia. Příjezd i parkování tam myslím je. Vypadalo to docela zajímavě, že by nová lokalita na Tug Towing?? _________________ loď: remorkér Matylda, remorkér Cvalík
letadlo: slowflyer Lazy Bee, samokřídlo BeeEvolution
Bude to celý oplocený ... takže to bude chtít známýho provozovatele nebo hlídače a pokud ne, tak s velkou pravděpodobností utřeme hubu. _________________ Vlaštovka z papíru, lodička z kůry
Jo to by mělo být ono. To co je vidět je cesta v úpravě od K Nábřeží
a staveniště od k Lávce až včetně té části jižněji od Sokolova.
Od povídá to světle zezené ploše s modrými fleky na podkladu
pozvánky co sem dal Maximux
ne 05. říjen, 2014 0:48 Předmět: Slavnostní otevření koupaliště Brno-jih.
Maximuxův odkaz je o úroveň níž
http://www.brno-jih.cz/aktuality/slavnostni-otevreni-koupaliste
Plánek je slušně vidět v [PDF]Jižní kurýr 1/2014 - Brno Jih
jen jih (Sokolova) proti zvyklostem není dole, ale vpravo.
www.brno-jih.cz/download.php?id=1920
Koupaliště je menší než jsem popisoval. Po otočení obrázek vypadá takto
http://guchar.sweb.cz/koupaliste_brno_jih_2014_10_08.JPG
Zato je tam nový most, který jsem neviděl na mapy.cz zato jsem viděl na
google.cz/maps. Obecně oboje ukazuje minulost i když třeba s animací.
Upraveno 2014/10/06//14:00
Něco málo k programu se podařilo získat jen z ÚMČ Brno-jih
Lukáš Rusler (lukas.rusler@brno-jih.cz) / RE: koupaliště - biotop /
Dnes 7. 10. 2014, 12:51:55 /Komu: guchar@ /
Dobrý den,
slavnostní program začíná v 17,00 hod. Cca v 17,15 začne bitva o Midway (velké modely lodí a letadel). V průběhu akce by měly být tyto modely také vystaveny.
S pozdravem
Ing. Lukáš Rusler
vedoucí odboru životního prostředí
ÚMČ Brno-jih
Mob: +420778439482
Tel: +420545427522
Fax: +420545427538
E-mail: lukas.rusler@brno-jih.cz www.midwayclub.cz/
"Bitva Midway" Brněnská přehrada 2.6. 2013
http://www.youtube.com/watch?v=4Sw0OOHgeAg
Fotky uživatele MIDWAY MINI NAVY Club Brno o.s. CZ
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.