Ještě nemáte svůj účet? Můžete si jej vytvořit zde. Jako registrovaný uživatel získáte řadu výhod. Budete moct upravit vzhled tohoto webu, nastavit zobrazení komentářů, posílat komentáře, posílat zprávy ostatním uživatelům a řadu dalších.
Tak je to spravne, tak to ma byt... _________________ Filip Sport - 3530CA-12, 3S Li-pol 2250mAh
Ultimate 800 - 2826-12CA, 2S Li-pol 1800mAh
Piper CO2-čeká na bezvětří, letos se nedočkal, ale jaro 2009 to jistí....
Ondro, ty mě vždycky potěšíš ! Já už nyní mám obavy že ta Mega to neutáhne ale zatím na to nemyslím. Kvůli tobě budu mít strašidelné sny do doby,než to vzlétne .hihi. _________________ PILATUS B 4 ,Pilatus, PC-6,
Pekny.Povedlo se Ti to dobre.S kylovkou od vyrobce jsem mel taky problem u prvniho era co davam dohromady (porad jeste MiniMag)Dost mne to prekvapilo.Pul centaku je dost.U korene to sice dela 2 milimetry,ale z EPP nemam zadne zkusenosti a tak jsem to nakasiroval a prolepil jeste vterinakem z vrchu.Trup zkrouceny neni.Smerovka krasne licuje s kridlem. _________________ Moje fotogalerie:
- Moták
- Bella Luisa
- Destriero - v doku po druhem pozaru
- Arpro
- Dual Hunter
Časy uváděny v GMT + 1 hodina Přejít na stránku Předchozí1, 2, 3
Strana 3 z 3
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.