Ještě nemáte svůj účet? Můžete si jej vytvořit zde. Jako registrovaný uživatel získáte řadu výhod. Budete moct upravit vzhled tohoto webu, nastavit zobrazení komentářů, posílat komentáře, posílat zprávy ostatním uživatelům a řadu dalších.
Aha, no tak to teoreticky slo.. Jeste sem zapomel ze de depron docela dobre lepit tavnou pistoli, ale stoupne dost vaha a je potreba si to prvne vyzkouset na nakym kousku a zjistit zda se ti ten spoj bude libit
Na takove misto bych pouzil Soundal Fix All.Dobre drzi a da se pred zaschnutim mydlovou vodou vyhladit jak epoxi.Ja ho koupil v OBI.Mam jej dost.Muzu Ti vypomoct na ty pasky. _________________ Moje fotogalerie:
- Moták
- Bella Luisa
- Destriero - v doku po druhem pozaru
- Arpro
- Dual Hunter
Na takove misto bych pouzil Soundal Fix All.Dobre drzi a da se pred zaschnutim mydlovou vodou vyhladit jak epoxi.Ja ho koupil v OBI.Mam jej dost.Muzu Ti vypomoct na ty pasky.
ja jsem nakonec na ty pasky pouzil standardni hnedou pasku papirovou, jak se ma oliznout a prilepit, natrel jsem ji zredenym lepidlem disperznim a zda se, ze to drzi dobre. A kraje jsem opatrne expost prilepil vterinovym lepidlem na polystyren, aby se to nahodou casem neodlepovalo. Narust hmotnosti minimalni, povrch celkem rovny, takze spokojenost.
Tak nakonec jsem Horneta rozestavel, ale ani s nim neletel a skoncil ve sklepe. Vyuzil jsem ho jen na ziskani zkusenosti ze stavby z depronu.
Tech jsem vyuzil pri stavbe Jas-39 Gripen.
Ta mala vrtule uz neni, musel jsem ji vymenit i s motorem, s ni to neletelo vubec, ted je tam Bel 2215 + 9x7.5 vrtule + 3clanek a s tim to umi stat na vrtuli a stoupat, ale rychlost letu furt nic moc.
Časy uváděny v GMT + 1 hodina Přejít na stránku Předchozí1, 2, 3, 4, 5
Strana 5 z 5
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.