Ještě nemáte svůj účet? Můžete si jej vytvořit zde. Jako registrovaný uživatel získáte řadu výhod. Budete moct upravit vzhled tohoto webu, nastavit zobrazení komentářů, posílat komentáře, posílat zprávy ostatním uživatelům a řadu dalších.
O víkendu 21. až 22.2.2015 jsme zahájili tradičně první letošní soutěž TT v Mostě.
Letos s námi soutěž zahájil i Kato a tak doufám, že mu to nadšení vydrží i během dalších soutěží v roce. Letos přibylo hodně týmů, takže konkurence je čím dál větší. Ale nějakou tu medajli jsme i tak urvali
Výsledky TT MOST 2015
Tlačný - jednošroubý (cca 9 kapitánů)
2. místo (Liberk, tým Tlačmen)
3. místo (Mak, tým Sešup)
Tlačný - dvoušroubý (cca 7 kapitánů)
2. místo (Ondra, tým Bublina)
3. místo (Jarda, tým JaPado)
7. místo (Mak, tým Fičák)
Těžký TT (cca 17 týmů)
9. místo (Mak a Liberk, tým Otazník)
12. místo (Jarda a Ondra, tým Vykřičník)
14. místo (Ondra a Kato, tým Mezerník)
Lehký TT (cca 14 týmů)
2. místo (Ondra a Jarda, tým David a Goliáš)
8. místo (Kato a Ondra, tým Splašené kačenky)
11. místo (Mak a Liberk, tým Fógli)
Fotky jsem letos nedělal (jen pár mobilem) - pořád jsou to ty stejné - no abych se přiznal, tak jsem zapomněl foťák
Ale tady je alespoň něco málo.
Ale Mak lítal s kvadrokoptérou, která za letu natáčela a Kato filmoval (klasicky), takže filmové záběry budou - tímto dotčené vyzývám k dodání filmových záběrů !
Doplněna videa od MAKa !!
Chce si to odmyslet ten randál od vrtulí a pak jsou to celkem pěkná videjka:
video 1 , video 2 , video 3 , video 4 video 5 , video 6 , video 7 , video 8 _________________ Durafly Tundra, Ion-NEO, ION, Katana S30e, DogFighter, SuperZoom 3, samokřídlo BeeEvolution
springery Bílej a Červenej, plachetnice Discovery, motor.jachta Marlin600
Naposledy upravil liberk dne út únor 24, 2015 9:42 pm, celkově upraveno 1 krát.
Videa se právě stehuji na ulož to nebo tak něco pošlu odkaz (už se stalo - viz výše Liberk)
Ano soutěž byla velmi výživná sem zvědav na další díly, mam pocit že hlavně Protivanov bude stát za to _________________ ... letadla a lodičky ...
Řekl bych, že až moc. Ušili jsme si tam na sebe (teda i ostatní) pěkný boudy. No a nedostatky v tratích jsme zamaskovali tou "omáčkou" kolem _________________ Durafly Tundra, Ion-NEO, ION, Katana S30e, DogFighter, SuperZoom 3, samokřídlo BeeEvolution
Registrace: 24.6. 2008 Příspěvky: 544 Bydliště: Brno - Štýřice
Zaslal: st květen 20, 2015 7:02 pm Předmět:
Tatka napsal:
Nutno přiznat, že se "šuhaji" značně vyřádili při plánování tratí pro přítí kolo TT. Ale před takovou prací klobouk dolů
http://www.tugtowing.cz/?p=6650
No tak přece nebudem dělat Fóglům ostudu ne? Když tratě, tak pořádné se vším všudy
Akorát jsme to měli vyrenderovat v "reálným" počasí v pořádným lijáku . Ještě to upravím a pošlu jako aktualizaci _________________ loď: remorkér Matylda, remorkér Cvalík
letadlo: slowflyer Lazy Bee, samokřídlo BeeEvolution
Registrace: 6.12. 2006 Příspěvky: 1034 Bydliště: Brno - Lesná
Zaslal: st květen 20, 2015 8:02 pm Předmět:
Nějakou chvíli jsem to projektování tratí měl možnost sledovat
a vím, co to všechno (ze začátku) obnášelo za peripetie, ale nakonec výsledek stojí za to a Ondra tomu ještě nasadil korunu tou grafickou vizualizací.
Fakt dobrá práce!
Letošní Jindřichův Hradec 22. - 24.5.2015 byl ve znamení deště. V sobotu jsme ještě stihli odjet jedno kolo než začalo pršet a v neděli naštěstí kolem desáté přestalo, takže jsme odjeli druhé. Námi navržená trať se líbila, ale byla prý příliš lehká. Takže se někdy příště mají na co těšit
Výsledky TT JINDŘICHŮV HRADEC 2015
Tlačný - jednošroubý (cca 6 kapitánů)
2. místo (Liberk, tým Tlačmen)
4. místo (Mak, tým Sešup)
Tlačný - dvoušroubý (cca 4 kapitáni)
1. místo (Ondra, tým Bublina)
2. místo (Mak, tým Fičák)
3. místo (Jarda, tým JaPado)
Těžký TT (cca 13 týmů)
7. místo (Jarda a Ondra, tým Vykřičník)
8. místo (Ondra a Liberk, tým Mezerník)
10. místo (Mak a Liberk, tým Otazník)
Lehký TT (cca 11 týmů)
6. místo (Mak a Ondra, tým Splašené kačenky)
8. místo (Ondra a Jarda, tým David a Goliáš)
10. místo (Mak a Liberk, tým Fógli)
(pokud jsem něco napsal špatně, tak mě kapitáni opravte !)
Foteček je jen pár ... uvidíte vlek Polymorf v celé kráse, reinkarnovaný vlek Velký Kačer, pár pohledů na trať, "ochranu" vysílačky a to je skoro vše.
Námi navržená trať se líbila, ale byla prý příliš lehká.
Kdyby byla tak lehká, jak zlí jazykové tvrdí, tak by žádný Fógl nemohl v žádné kategorii vyhrát, ne?
P.S.:
V sobotu na Vyžlovce a v neděli na Lužinách ani nekáplo... Jsem docela rád, že jsem odolal chvilkovému pokušení a obě akce nezrušil a nevyrazil na TT. _________________ S pozdravem
ladous
Vy Fógli jste velcí individualisti - tam, kde jste sami, tam jezdíte jako z partesu. Ale v lehkým a těžkým ne a ne se přibednit.
Každopádně gratuluju za výsledky a že byla trať lehká ? To je přece normální - nikdy nebude taková, aby byli všichni spokojeni. _________________ Vlaštovka z papíru, lodička z kůry
Vy Fógli jste velcí individualisti - tam, kde jste sami, tam jezdíte jako z partesu...
Něco na tom bude. Je to asi tím, že nejsme sehraní (jezdíme rovnou naostro a jen 4x do roka) a navíc v týmu aby jeden kromě sebe sledoval ještě vlek a druhého. To už je na jednoho moc a navíc s přibývajícími léty ...
Zatímco když člověk tlačí vanu, která je s remošem pevně spojená, tak je to vlastně takový větší remoš a nic člověku nebloncá na špagátě za zády a mnohem líp se s tím jede (alespoň mně teda určitě). _________________ Durafly Tundra, Ion-NEO, ION, Katana S30e, DogFighter, SuperZoom 3, samokřídlo BeeEvolution
Časy uváděny v GMT + 1 hodina Přejít na stránku 1, 2, 3Další
Strana 1 z 3
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.