| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
4komar Nováček

Registrace: 20.1. 2008 Příspěvky: 4
|
Zaslal: st leden 23, 2008 9:07 pm Předmět: Rozsypaná špička |
|
|
Chtěl bych se zeptat jak opravujete dosti změklou špičku u samobrka'?
Když jsem to dneska odhalil koukla ne mě rozpůlená špička v místě spoje půlek. A krapet jsem i s lepenkou sundal i pár kuliček, jak to opravujete?
Dáte novej kus EPP a znova potáhnete nebo se to moc neřeší? docela mě to zarazilo páč je to můj prví kombat a byl jsem s ním lítat pouze 3 krát už má sice za sebou asi víc jak 20 bodů. Ale zdá se mi to že to moc nevydrží. Je to Tornádo XX
Aloha Mára |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
jemo Člen RC Fógli

Registrace: 6.3. 2007 Příspěvky: 1290 Bydliště: Brno - Jehnice
|
Zaslal: čt leden 24, 2008 8:20 am Předmět: Re: Rozsipaná špička |
|
|
| 4komar napsal: | Chtěl bych se zeptat jak opravujete dosti změklou špičku u samobrka'?
Když jsem to dneska odhalil koukla ne mě rozpůlená špička v místě spoje půlek. A krapet jsem i s lepenkou sundal i pár kuliček, jak to opravujete?
Dáte novej kus EPP a znova potáhnete nebo se to moc neřeší? docela mě to zarazilo páč je to můj prví kombat a byl jsem s ním lítat pouze 3 krát už má sice za sebou asi víc jak 20 bodů. Ale zdá se mi to že to moc nevydrží. Je to Tornádo XX
Aloha Mára |
vzhledem k tomu, že je to účelový stroj, tak bych to viděl na následující pořadí:
1. neřešit
2. když už se na to fakt nedá dívat a špice se ropadne v prach, tak uříznout (zarovnat a nalepit nový kus EPP).
S postupem času jsem došel k poznatku, že Purex není na lepení svahových EPP kombatů moc vhodný. Oto to sice efektně vypění a zpočátku to i celkem drží, ale časem se to začne drolit a rozpadat na prach. Lepší mi připadá CA, nebo třeba tavné lepidlo, možná i epoxy.
Špišku by jsi měl už při stavbě pořádně obandážovat skelnou páskou, (samozřejmě ne, ne toho tam dáš půl kila )tak alespoň trochu rozneseš ty síly při čelním nárazu. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Martas Mazák

Registrace: 21.10. 2007 Příspěvky: 603 Bydliště: Brno - Černovice
|
Zaslal: pá leden 25, 2008 2:38 pm Předmět: |
|
|
No tedy pánové... Pěkně se vám ta špička rozsypává...
Já to řeším směsí Purexu a Ceys flexi lepidla na polyst. vstříknutou koňskou jehlou do postiženého místa (vypění, pruží, nedrolí se)  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Gris Člen RC Fógli

Registrace: 18.12. 2006 Příspěvky: 623 Bydliště: Prace u Brna
|
Zaslal: pá leden 25, 2008 2:39 pm Předmět: aa |
|
|
Co tu spicku delat ze silikonu, aby byla mekka a pruzila? _________________ Skylady, Arcus, K2, Easyglider |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Mak Člen RC Fógli

Registrace: 29.11. 2006 Příspěvky: 3356 Bydliště: Žarošice
|
Zaslal: pá leden 25, 2008 2:51 pm Předmět: Re: aa |
|
|
| Gris napsal: | | Co tu spicku delat ze silikonu, aby byla mekka a pruzila? | mam jinej navrh co takhle se naučit letat aby človek přital ašpička nebyla omlacena ? vim žeto neni lehke ale funguje to ) _________________ ... letadla a lodičky ... |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
4komar Nováček

|
Zaslal: so leden 26, 2008 8:06 pm Předmět: |
|
|
To je však k ničemu páč já to nemám omlácené o zem ale o wombaty  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Mak Člen RC Fógli

|
Zaslal: so leden 26, 2008 8:47 pm Předmět: |
|
|
| 4komar napsal: | To je však k ničemu páč já to nemám omlácené o zem ale o wombaty  | tak to jo pokud si takovej bojovnik tak to ti nezbude než vymnenit špičku za novou _________________ ... letadla a lodičky ... |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Víťa Člen RC Fógli

Registrace: 29.11. 2006 Příspěvky: 1657 Bydliště: Brno
|
Zaslal: so leden 26, 2008 9:05 pm Předmět: |
|
|
Teda.. střety špicí se vidí málo a že by se rozmlátila o druhý EPP křídlo..  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
pop Člen RC Fógli-MODERÁTOR

Registrace: 27.12. 2006 Příspěvky: 1672 Bydliště: Brno - Bystrc
|
Zaslal: so leden 26, 2008 9:55 pm Předmět: |
|
|
| Víťa napsal: | Teda.. střety špicí se vidí málo a že by se rozmlátila o druhý EPP křídlo..  |
kdoví, z čeho je takový wombat vyrobený, co když je to z betonu? |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Víťa Člen RC Fógli

Registrace: 29.11. 2006 Příspěvky: 1657 Bydliště: Brno
|
Zaslal: so leden 26, 2008 9:57 pm Předmět: |
|
|
 |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Mak Člen RC Fógli

|
Zaslal: so leden 26, 2008 10:03 pm Předmět: |
|
|
nebo maji vepředu žiletky to se nedivim že tomaji tak rozbyté _________________ ... letadla a lodičky ... |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Martas Mazák

Registrace: 21.10. 2007 Příspěvky: 603 Bydliště: Brno - Černovice
|
Zaslal: so leden 26, 2008 11:04 pm Předmět: |
|
|
| 4komar napsal: | To je však k ničemu páč já to nemám omlácené o zem ale o wombaty  |
Počkej až na tebe vletí ochránci zvířat !!!! (vombat - domácí jméno vačnatého savce rodu Phascolomys...)  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Mak Člen RC Fógli

|
Zaslal: so leden 26, 2008 11:26 pm Předmět: |
|
|
| Martas napsal: | | 4komar napsal: | To je však k ničemu páč já to nemám omlácené o zem ale o wombaty  |
Počkej až na tebe vletí ochránci zvířat !!!! (vombat - domácí jméno vačnatého savce rodu Phascolomys...)  |  _________________ ... letadla a lodičky ... |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Kato Člen RC Fógli

Registrace: 6.12. 2006 Příspěvky: 1034 Bydliště: Brno - Lesná
|
Zaslal: so leden 26, 2008 11:44 pm Předmět: |
|
|
Třeba 4komár lítal svah na Uluru v Austrálii - tam se vyskytují Vombati, mají ostrý zoubky a třeba i kombatí  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
4komar Nováček

|
Zaslal: po leden 28, 2008 8:29 pm Předmět: |
|
|
se ví že to mám omlácené o wombata jeden typ má totiž na křídle samolepu Wombat next 5 Km. jinak narážím hodně často ale hlavně Pražácí sou blázni maj totiž křídla koplet potažené skelnou a všude samej uhlík to jsou perdy jak das ale po čase měknou a už to toliko nebolí  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|