Ještě nemáte svůj účet? Můžete si jej vytvořit zde. Jako registrovaný uživatel získáte řadu výhod. Budete moct upravit vzhled tohoto webu, nastavit zobrazení komentářů, posílat komentáře, posílat zprávy ostatním uživatelům a řadu dalších.
Registrace: 6.3. 2007 Příspěvky: 1290 Bydliště: Brno - Jehnice
Zaslal: ne září 16, 2012 9:27 pm Předmět:
dík, on to byl fakt jen první let, o záletu se ještě nedá mluvit, to bude potřeba více času, já tam dnes jel s cílem udělat další pojezdovky, no a pak se objevil Zděněk a furt, že to musí letět samo a že to chce vidět atd, no nakonec mě přesvědčil, že je ta správná chvíle. Piper je schopen letět, udržet se ve vzduchu a i přistát, bude potřeba poladit motor na nižší volnoběh, bo ta potvora furt letí a nechce se jí moc dolů. První dojem v zatáčce byl ten, že neřídím, prostě jsem vzal za knipl a ono nic, teprve až za chvilku si to rozmyslel a začal zatáčet, prostě je to už větší ero a to má nějaké setrvačnosti.
...Toto není chvástavý výkřik z oblasti sexuálního života, ...
Naprosto zbytečná poznámka . Nevím jak jsou na tom tady ostatní, ale něco takového jsem dnes již opravdu schopen vykřiknout pouze ve spojení s modelařinou, s děním kolem auto/moto veteránů a s ostatními důležitějšími činnostmi. _________________ kanál 65
Též se připojuji z gratulací , konečně jsi se pořádně "hecnul" tak ať to lítá bez havárky.A modelářský výkřik " JE TAM" ,"BYL TAM" sem opravdu patří hihi. _________________ PILATUS B 4 ,Pilatus, PC-6,
Z obrovskou závistí se též připojuji k zástupu gratulantů a přeji mnoho úspěšných startů a přistání. _________________ Av-36 Bojar;Tucano T1; Tornádo XX,
Alpha 1500, Elipsoid Evolution, P 47 Thunderbolt
Mini remoš, PT 109 v dlouholeté dostavbě
Časy uváděny v GMT + 1 hodina Přejít na stránku Předchozí1, 2, 3, 4, 5
Strana 5 z 5
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.