| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Ondra Člen RC Fógli

Registrace: 24.6. 2008 Příspěvky: 544 Bydliště: Brno - Štýřice
|
Zaslal: po duben 12, 2010 12:17 pm Předmět: skelná tkanina v Brně |
|
|
Nemáte někdo tip na obchod v Brně, kde se dá koupit skelná tkanina (cca 200g kepr)? U Havla u Olomouce zrovna kepry nebyly skladem a objednání trvá dlouho, proto hledám nějaký obchod s laminovacími potřebami v Brně. Nevíte někdo? _________________ loď: remorkér Matylda, remorkér Cvalík
letadlo: slowflyer Lazy Bee, samokřídlo BeeEvolution |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Michaelis Člen RC Fógli

Registrace: 31.1. 2007 Příspěvky: 1502 Bydliště: Brno, Nový Lískovec
|
Zaslal: po duben 12, 2010 12:18 pm Předmět: |
|
|
Ja kupoval normalne u Reicharda, ale je to nejaky cas a nevim, jaky maji vyber ted. _________________ Dimona; Artist; Tornado XX; TREX 450SE; Revo; Dark Impact; M18PRO; ETNZ; Atlantio. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Ondra Člen RC Fógli

|
Zaslal: po duben 12, 2010 12:24 pm Předmět: |
|
|
| Michaelis napsal: | | Ja kupoval normalne u Reicharda, ale je to nejaky cas a nevim, jaky maji vyber ted. |
No zkusit normální modelářskou prodejnu mně teda vůbec nenapadlo Ale juknu tam, stejně tam dycky vezmu nějakou jinou prkotinu, takže to nebude zbytečná cesta. Dík _________________ loď: remorkér Matylda, remorkér Cvalík
|
| Návrat nahoru |
|
 |
pop Člen RC Fógli-MODERÁTOR

Registrace: 27.12. 2006 Příspěvky: 1672 Bydliště: Brno - Bystrc
|
Zaslal: po duben 12, 2010 1:13 pm Předmět: |
|
|
| já 80g sklo kupoval v JR na Veveří, myslím metr čtvereční v pytlíku |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
ZdeněkMKALKA Mazák

Registrace: 10.5. 2007 Příspěvky: 853 Bydliště: Žatčany
|
Zaslal: po duben 12, 2010 1:14 pm Předmět: Re: skelná tkanina v Brně |
|
|
| Ondra napsal: | | Nemáte někdo tip na obchod v Brně, kde se dá koupit skelná tkanina (cca 200g kepr)? ... |
Bolka jsi nezkoušel? Záleží, jaké kusy potřebuješ, ale předpokládám, že oni toho "odpadu" musí mít mraky, když dělají takové stroje (nové "letadýlko" našeho šéfa - předpokládám, že bude k vidění v sobotu při otevírání sezony na CZECH HEAVENu) :
 _________________ kanál 65 |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
kazos Člen RC Fógli

Registrace: 18.10. 2007 Příspěvky: 387 Bydliště: Brno
|
Zaslal: po duben 12, 2010 1:42 pm Předmět: |
|
|
| tkaninu kupuji u bartaka je nejlevnejsi a namotaji ti z rule a tim padem nemas problem s ohybama jak u skladane |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
liberk Člen RC Fógli-MODERÁTOR

Registrace: 12.9. 2007 Příspěvky: 3257 Bydliště: Brno-Líšeň
|
Zaslal: po duben 12, 2010 7:02 pm Předmět: |
|
|
Souhlas, u Bartáka mají dost druhů. A to nahoře je tedy opravdu "letadélko" . _________________ Durafly Tundra, Ion-NEO, ION, Katana S30e, DogFighter, SuperZoom 3, samokřídlo BeeEvolution
springery Bílej a Červenej, plachetnice Discovery, motor.jachta Marlin600 |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Peťan Člen RC Fógli

Registrace: 1.10. 2008 Příspěvky: 675 Bydliště: Němčany
|
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Ondra Člen RC Fógli

|
Zaslal: po duben 12, 2010 9:35 pm Předmět: |
|
|
Děkuju všem za rady, stavím se u Bartáka. Byl jsem v JR a tam to měli opravdu poskládaný do malýho čtverečku takže spousty ohybů. _________________ loď: remorkér Matylda, remorkér Cvalík
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Bořík Mazák

Registrace: 20.10. 2010 Příspěvky: 1328 Bydliště: Brno-Maloměřice
|
Zaslal: st březen 19, 2014 7:39 pm Předmět: |
|
|
Je ta tkanina aktuální i teď, po čtyřech letech ? Potřebuju vylaminovat kus lodě uvnitř a chtěl bych koupit nějakou pryskyřici a kus tkaniny ... nemusí to být zrovna L285, potřebuju něco adekvátního, ale přitom za rozumnější peníze. Tak se rozhoduju, jestli není levnější koupit něco od Havla - ale tam je zase tolik druhů, že z toho mám guláš a po pravdě to laminování není zrovna moje parketa.
Poradíte někdo něco osvědčenýho za rozumný peníze ?
Díky. _________________ Vlaštovka z papíru, lodička z kůry |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
liberk Člen RC Fógli-MODERÁTOR

Registrace: 12.9. 2007 Příspěvky: 3257 Bydliště: Brno-Líšeň
|
Zaslal: st březen 19, 2014 7:57 pm Předmět: |
|
|
Zkus hodit řeč s Milanem - troufnu si tvrdit, že má z nás největší zkušenosti s laminováním a přehledem kde a co kolem toho koupit.  _________________ Durafly Tundra, Ion-NEO, ION, Katana S30e, DogFighter, SuperZoom 3, samokřídlo BeeEvolution
springery Bílej a Červenej, plachetnice Discovery, motor.jachta Marlin600 |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Bořík Mazák

Registrace: 20.10. 2010 Příspěvky: 1328 Bydliště: Brno-Maloměřice
|
Zaslal: st březen 19, 2014 9:38 pm Předmět: |
|
|
S Milanem jsem to už kdysi probíral - on je v tomto směru opravdu profík a podřídí tomu všechno .... to si já bohužel nemůžu dovolit a navíc nemám ambice jít do toho nejlepšího - nehodlám v tom dál pokračovat a něco dál rozvíjet, stačí mi jen solidní základ. _________________ Vlaštovka z papíru, lodička z kůry |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Ondra Člen RC Fógli

|
Zaslal: st březen 19, 2014 9:59 pm Předmět: |
|
|
| Bořík napsal: | Tak se rozhoduju, jestli není levnější koupit něco od Havla - ale tam je zase tolik druhů, že z toho mám guláš a po pravdě to laminování není zrovna moje parketa.
Díky. |
U Havla je výhoda, že tam mají na telefonu (viz web) ochotného člověka, co tomu celému sortimentu rozumí a prostě mu řekneš, co potřebuješ dělat a on ti obratem odpoví jakou konkrétní pryskyřici a tvrdidlo máš koupit, a jaké to bude mít vlastnosti. Akorát teda blbý je, že pro modelářské účely dodávají docela velké minimální množství (už nevím přesně, asi 1 kg?). To často ani nespotřebuješ  _________________ loď: remorkér Matylda, remorkér Cvalík
|
| Návrat nahoru |
|
 |
pop Člen RC Fógli-MODERÁTOR

Registrace: 27.12. 2006 Příspěvky: 1672 Bydliště: Brno - Bystrc
|
Zaslal: st březen 19, 2014 10:31 pm Předmět: |
|
|
| Co konkrétně budeš dělat, jaká plocha laminátu? Na drobné věci by měl stačit Letoxit. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Tatka Člen RC Fógli

Registrace: 22.10. 2007 Příspěvky: 536 Bydliště: Brno - Líšeň
|
Zaslal: čt březen 20, 2014 5:51 am Předmět: |
|
|
| Bořík: kup Letoxit u Reicharda, tkaninu z rule u Bartáka. Je to spíš o provedení laminátu..... |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|