| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Mak Člen RC Fógli

Registrace: 29.11. 2006 Příspěvky: 3356 Bydliště: Žarošice
|
Zaslal: so březen 31, 2007 7:51 pm Předmět: Střídavý motor na EG |
|
|
Tak jsem po jistě nemile zkušenosti s plechovkou popsanou v jiném článku došel k tomu že si do glidra dam střídavý motor cela přestavba mne stála cca 1700 korun se vším šudy
do glidra jsem namontoval tento motorhttp://www.bel-shop.eu/detail338.htmla musím říct že jsem z větroně udělal malinko HOTLINERA a otevřeli se mi další letové vlastnosti EG ještě dodám že na glidra budu dodělávat klapky ale potom až je udělám a odzkouším zatím si chrochtám nad motorem který na vrtuli 9/6 sklopku je natolik rychlej že glidr stoupá téměř kolmo nahoru  _________________ ... letadla a lodičky ... |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Sivi Mazák

Registrace: 10.1. 2007 Příspěvky: 1178 Bydliště: Brno-Vinohrady
|
Zaslal: so duben 14, 2007 8:01 pm Předmět: |
|
|
Tak sem tam dal motor z Belu CF2822 a puvodni vrtuli 9x5,5 a ted sem zkousel 10ti clanek nimh a supr.. takhle uz mi to stoupani vyhovuje ) Jen by ty baterky mohli mit vetsi kapacitu.. Sou tak max na 1 hodne vysoky vystoupani. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
OK1HMA Mazák

Registrace: 13.2. 2007 Příspěvky: 167 Bydliště: Ústí nad Labem
|
Zaslal: so duben 14, 2007 8:41 pm Předmět: |
|
|
Jak to vypada, tak i multiplex uz dodava upravu na stridavy pohon...
http://www.multiplexusa.com/models/ParkFliers/EasyGliderE.htm
ted je jen otazka, kdy to bude koupitelny a za kolik _________________ EasyGlider Electric - 3LiIon 2,1Ah Mig 480 race 3Lixx
Toro900 - 3LiIon 2,1Ah- AXI 2208/34
Zlín Z-50LS Li-pol E-tech 2,25Ah- AXI 2208/26
EasyCopter od Reely |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Eragon Mazák

Registrace: 18.6. 2007 Příspěvky: 58 Bydliště: Bílý Kámen
|
Zaslal: pá červen 22, 2007 2:07 pm Předmět: Jaký regulátor |
|
|
| Je k tomu motoru potřeba nějaký speciální regulátor, nebo stačí klasický střídavý? |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Mak Člen RC Fógli

|
Zaslal: pá červen 22, 2007 3:34 pm Předmět: Re: Jaký regulátor |
|
|
| Eragon napsal: | | Je k tomu motoru potřeba nějaký speciální regulátor, nebo stačí klasický střídavý? |
určite stači klasika jen dle odvberu potřebna Ampery ja letám EG s 30 A regulem to bohate stači naletam tak 10 min motoru a zybek kroužim beztermiky jsem v luftu tak 30 minut o termice nebo svahu nemluvim _________________ ... letadla a lodičky ... |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Eragon Mazák

|
Zaslal: pá červen 22, 2007 4:30 pm Předmět: Re: Jaký regulátor |
|
|
| Mak napsal: | | Eragon napsal: | | Je k tomu motoru potřeba nějaký speciální regulátor, nebo stačí klasický střídavý? |
určite stači klasika jen dle odvberu potřebna Ampery ja letám EG s 30 A regulem to bohate stači naletam tak 10 min motoru a zybek kroužim beztermiky jsem v luftu tak 30 minut o termice nebo svahu nemluvim |
Díky. Dlouho jsem se rozhodoval mezi dvěma motory. Jeden byl ale na můj vkus moc slabý a druhý až moc silný. Tenhle je tak akorát.  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Eragon Mazák

|
Zaslal: pá červen 22, 2007 7:49 pm Předmět: |
|
|
| Jo a ještě jedna otázečka. Dá se ten motor namontovat zezadu? |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Mak Člen RC Fógli

|
Zaslal: pá červen 22, 2007 8:25 pm Předmět: |
|
|
| Eragon napsal: | | Jo a ještě jedna otázečka. Dá se ten motor namontovat zezadu? |
dá jejen otazka jak udelaš přepažku ja ho mam třeba zezadu _________________ ... letadla a lodičky ... |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Eragon Mazák

|
Zaslal: pá červen 22, 2007 9:44 pm Předmět: |
|
|
| Mak napsal: | | Eragon napsal: | | Jo a ještě jedna otázečka. Dá se ten motor namontovat zezadu? |
dá jejen otazka jak udelaš přepažku ja ho mam třeba zezadu |
Takže není nic potřeba dokupovat (samozřejmě kromě překližky)? |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Mak Člen RC Fógli

|
Zaslal: pá červen 22, 2007 11:32 pm Předmět: |
|
|
| Eragon napsal: | | Mak napsal: | | Eragon napsal: | | Jo a ještě jedna otázečka. Dá se ten motor namontovat zezadu? |
záleží natom co maš za motor každeju dodava k motoru jine komponenty ja sem třeba udelal přepažku takto
http://www.rcfogli.cz/modules.php?name=coppermine&file=displayimage&album=7&pos=38 _________________ ... letadla a lodičky ... |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Eragon Mazák

|
Zaslal: pá červen 22, 2007 11:53 pm Předmět: |
|
|
| Mak napsal: | | Eragon napsal: | | Mak napsal: | | Eragon napsal: | | Jo a ještě jedna otázečka. Dá se ten motor namontovat zezadu? |
záleží natom co maš za motor každeju dodava k motoru jine komponenty ja sem třeba udelal přepažku takto
http://www.rcfogli.cz/modules.php?name=coppermine&file=displayimage&album=7&pos=38 |
To vypadá zajímavě, ale já to budu montovat zezadu. Má ten motor vzadu díry na šroubky? |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Mak Člen RC Fógli

|
Zaslal: so červen 23, 2007 9:13 am Předmět: |
|
|
| Eragon napsal: | | Mak napsal: | | Eragon napsal: | | Mak napsal: | | Eragon napsal: | | Jo a ještě jedna otázečka. Dá se ten motor namontovat zezadu? |
http://www.rcfogli.cz/modules.php?name=coppermine&file=displayimage&album=7&pos=38 |
To vypadá zajímavě, ale já to budu montovat zezadu. Má ten motor vzadu díry na šroubky? |
pokud hodlaš davat stejnej motor jak mam ja tak ten se jinak jak zezadu neda namontovat ma dirky jen vzadu a bud ho rovnou namontuješ na přepažku a nebo nani daš ten křiž co je na fotce a pak to i s křižem nekam namontuješ _________________ ... letadla a lodičky ... |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Eragon Mazák

|
Zaslal: so červen 23, 2007 9:55 am Předmět: |
|
|
| Mak napsal: | | Eragon napsal: | | Mak napsal: | | Eragon napsal: | | Mak napsal: | | Eragon napsal: | | Jo a ještě jedna otázečka. Dá se ten motor namontovat zezadu? |
pokud hodlaš davat stejnej motor jak mam ja tak ten se jinak jak zezadu neda namontovat ma dirky jen vzadu a bud ho rovnou namontuješ na přepažku a nebo nani daš ten křiž co je na fotce a pak to i s křižem nekam namontuješ | Díky za odpovědi, doufám že už další otázky nebudou. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Mak Člen RC Fógli

|
Zaslal: so červen 23, 2007 10:23 am Předmět: |
|
|
klidne se ptej pokud me zkušenosti nebo jiných co meji stejne letadlo budou stačit radi odpovime _________________ ... letadla a lodičky ... |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Eragon Mazák

|
Zaslal: so červen 30, 2007 10:47 am Předmět: A zase |
|
|
| No a mám opět otázku. Jaký průměr hřídele má ten motor? Prý 3mm, ale nenašel sem žádný takový kužel, maximálně na 3,17mm. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|