Ještě nemáte svůj účet? Můžete si jej vytvořit zde. Jako registrovaný uživatel získáte řadu výhod. Budete moct upravit vzhled tohoto webu, nastavit zobrazení komentářů, posílat komentáře, posílat zprávy ostatním uživatelům a řadu dalších.
S originál směrovkou SL jsem nikdy nelítal, už před prvním letem jsem ji prodloužil balzou. Ale i tak se mi zdá její reakce docela pomalá. Myslíte, že by výroba ještě větší, ale opravdu hodně velké směrovky (celá z balzy) ohrozila celkové letové vlastnosti?
Naposledy upravil Víťa dne ne duben 22, 2007 1:55 pm, celkově upraveno 1 krát.
Takovej kanon nejsem abych fundovane odpovedel, jen vim ze se prodava original vyrobek "vetsi smerovka" na SL, takze vyrobce si byl teto nectnosti vedom a nejak ji resil, ale tu smerovku jsem nevidel takze nemuzu posoudit jak je velika... Dale by se dalo, pokud by jsi mel Optica prinutit servo k vetsi vychylce - da se tam nastavit o 25% vetsi vychylka nad 100%.
Registrace: 29.11. 2006 Příspěvky: 1657 Bydliště: Brno
Zaslal: čt listopad 30, 2006 1:26 pm Předmět:
Já mám verzi SL už se zvětšenou směrovkou, ale podle mě je to pořád málo. Výchylky mám opravdu hodně velký, těma to taky není. Ale je mi jasný, že výsledků, jako s křidélky stejně nedosáhnu.
Se sky lady ani menužeš docilit toho co jiní s křidelky to ani nejde a smerovku tu jabych rozhodne udelal celou novou z balzy a nebo rameček tak 1 cm balzovej a doprotřed vlepil obič polistiren na výpln a pružnost a cele to olepil modelspanem _________________ ... letadla a lodičky ...
Registrace: 18.6. 2007 Příspěvky: 58 Bydliště: Bílý Kámen
Zaslal: út červenec 03, 2007 6:18 pm Předmět: Re: SkyLady - mega směrovka
Víťa napsal:
S originál směrovkou SL jsem nikdy nelítal, už před prvním letem jsem ji prodloužil balzou. Ale i tak se mi zdá její reakce docela pomalá. Myslíte, že by výroba ještě větší, ale opravdu hodně velké směrovky (celá z balzy) ohrozila celkové letové vlastnosti?
Já měl směrovku zvětšenou už z výroby, ale i tak jsem ji o dost zvětšil a teď je opravdu mega. Mě se s ní lítá dobře, opožděná reakce zůstala stále, ale zas je to lepší do větru. _________________ Sky lady (mig 480 race) - už není
Easy fly (Dualsky XM3530) - létá
Bastl - hydroplán (mig 280) - už není
Extra 330 (BM 3130) - létá
Korál (mig 280) - plave
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.