Ještě nemáte svůj účet? Můžete si jej vytvořit zde. Jako registrovaný uživatel získáte řadu výhod. Budete moct upravit vzhled tohoto webu, nastavit zobrazení komentářů, posílat komentáře, posílat zprávy ostatním uživatelům a řadu dalších.
Tak nám začala nová sezóna TT a to obligátní bazénovou soutěží v Mostě. Však už jsme se taky nemohli po roce dočkat pohledu na vybydlený Chánov - paneláky, které kromě bočních stěn postrádají všechno ostatní.
Ve vlastní soutěži nám chyběli zkušení veteráni z minulých soutěží - Mak a Taťka. Nicméně i bez nich jsme dopadli celkem dobře a "čest" klubu jsme obhájili :
Těžký TT (cca 11 týmů)
8. místo (Ondra a Liberk, tým Vykřičník)
Lehký TT (cca 12 týmů)
4. místo (Jarda a Liberk, tým Fógli)
7. místo (Jarda a Ondra, tým David a Goliáš)
Tlačný - jednošroubý (2 týmy !)
2. místo (Liberk, tým Tlačmen)
Tlačný - dvoušroubý (cca 10 týmů)
1. místo (Ondra, tým Bublina)
2. místo (Jarda, tým JaPado)
Fotky a videa ještě dodám, dnes už mně nezbývalo sil
Také budou fotky od Jardy a videa od Ondry. _________________ Durafly Tundra, Ion-NEO, ION, Katana S30e, DogFighter, SuperZoom 3, samokřídlo BeeEvolution
springery Bílej a Červenej, plachetnice Discovery, motor.jachta Marlin600
Naposledy upravil liberk dne st duben 25, 2012 11:40 pm, celkově upraveno 1 krát.
Koukám, že se mně nějak "nepovedl" název vlákna. Opravit to nemůžu, takže to budete muset minimálně rok vydržet _________________ Durafly Tundra, Ion-NEO, ION, Katana S30e, DogFighter, SuperZoom 3, samokřídlo BeeEvolution
Registrace: 31.1. 2007 Příspěvky: 1502 Bydliště: Brno, Nový Lískovec
Zaslal: po únor 27, 2012 9:32 am Předmět:
Gratulace! Ja v sobotu taky provozoval TT v bazenu, ale v Kohoutovicich a tahal jsem ne vanu, ale deti _________________ Dimona; Artist; Tornado XX; TREX 450SE; Revo; Dark Impact; M18PRO; ETNZ; Atlantio.
Milane prosím navnaď ostatní ( myslím hlavně na sebe ) nějakou fotkou.
Splaviska jsou sice momentálně vhodná tak na autíčko, ale až roztaje ... _________________ Vlaštovka z papíru, lodička z kůry
Milane prosím navnaď ostatní ( myslím hlavně na sebe ) nějakou fotkou.
Splaviska jsou sice momentálně vhodná tak na autíčko, ale až roztaje ...
Já bych tedy jenom dopřesnil, aby nedošlo k omylu ..... fotkou nějaké plachetnice _________________ Durafly Tundra, Ion-NEO, ION, Katana S30e, DogFighter, SuperZoom 3, samokřídlo BeeEvolution
No v nejhorším i nějakou jinou fotkou, co prošlo Taťkovi rukama - vždy je na co se dívat.
Aby nedošlo opět k omylu - mám na mysli modelářské výtvory nebo třeba jeho nářadí ....
( modelářské - t.j. jako soustruh a tak podobně ). _________________ Vlaštovka z papíru, lodička z kůry
Bohužel tam nemám zachycenu jízdu s novým vlekem novými překážkami, takže tímto vyzývám kolegy fotiče a videjisty, aby dodali i oni své záběry. _________________ Durafly Tundra, Ion-NEO, ION, Katana S30e, DogFighter, SuperZoom 3, samokřídlo BeeEvolution
Pod vodu to může, ale je otázka, za jak dlouhou dobu to zrezne natolik, že to půjde hodit do kopřiv. _________________ Vlaštovka z papíru, lodička z kůry
Registrace: 6.12. 2006 Příspěvky: 1034 Bydliště: Brno - Lesná
Zaslal: út březen 06, 2012 9:48 am Předmět:
LUBOS napsal:
...ale toto fakt může pod vodu? Těm "průdům" to fakt nevadí . Možné je asi všechno to čumím.
No, snad jediným vedlejším produktem může být případná koroze kovových částí motoru a vodík s kyslíkem při elektrolýze na obnažených kontaktech vodičů
...a Milan se tu pracně pachtí s výrobou "Z" pohonu
Časy uváděny v GMT + 1 hodina Přejít na stránku 1, 2, 3, 4, 5Další
Strana 1 z 5
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.