| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
ZdeněkMKALKA Mazák

Registrace: 10.5. 2007 Příspěvky: 853 Bydliště: Žatčany
|
|
| Návrat nahoru |
|
 |
xray1 Člen RC Fógli

Registrace: 12.1. 2008 Příspěvky: 221 Bydliště: BOSKOVICE
|
Zaslal: pá únor 22, 2008 11:59 am Předmět: |
|
|
Zalítnout letadlo aby letělo rovně samozřejmě jde a musí , ale s tím aby nepadalo to bude horší .
Toho podvozku bych se ale být tebou taky zbavil a podlepil páskou spodní část trupu . Bude se ti ze začátku líp přistávat a taky při startu z ruky budeš šetřit baterky. _________________ kanál 62, DUPLEX 2,4 GHz
Easystar
Bellanca CITABRIA
JAVA |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Petr Mazák

Registrace: 25.12. 2006 Příspěvky: 82 Bydliště: Blansko
|
Zaslal: pá únor 22, 2008 12:10 pm Předmět: |
|
|
Ten klacek je na mě . Jinak myslel jsem když mu nepomůže obsluha.
U Laser 6 problém není, jen jsem chtěl paměť na uložení modelů, víc kanálů na loď a vznášedlo. Taky prostor na vypínače, kde se dají připojit další funkce.
U laseru mě taky vadí umístění 5. kanálu. Špatně se na něj dostává. Ten používám na ovládaní polštáře u vznášedla. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
xray1 Člen RC Fógli

Registrace: 12.1. 2008 Příspěvky: 221 Bydliště: BOSKOVICE
|
Zaslal: pá únor 22, 2008 1:45 pm Předmět: |
|
|
Ten klacek nebyl samozřejmě na tebe . Co budeš dělat s tím vysílačem? Dá se na něm nastavit elevony samokřídla? Potřeboval bych něco pro syna než pořídím něco jinýho. _________________ kanál 62, DUPLEX 2,4 GHz
Easystar
Bellanca CITABRIA
JAVA |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Blurcak Pokročilý

Registrace: 18.1. 2008 Příspěvky: 14 Bydliště: Brno(Žaboresky)/Milotice u Kyjova
|
Zaslal: pá únor 22, 2008 2:54 pm Předmět: Re: Wild Hawk - prosba o pomoc |
|
|
no je docela hodny pokud ho pudes zaletnout sam a litals aspon na simulatoru a nebude vetr tak to zvladnes. Je ale potreba
- dovazit (tezky na ocas)
- poradne pridelat vyskovku a smerovku(oboustranne pasky naprd)
- zafixovat kridla proti vysunuti
- zafixovat baterku
- podvozek je relativne naprd pokud nemas asfalt nebo beton
- pri letu si davat pozor na padani po kridle v zatackach
- pokud leti bez motoru tak je hodne tupy na smerovku _________________ ***ICQ - 72339469*** |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Petr Mazák

|
Zaslal: pá únor 22, 2008 5:19 pm Předmět: |
|
|
Co budu dělat z vysílačem zatím nevím, já mám syny dva. Jestli se, ale osvědčí MC-12 tak bych koupil ještě jednu. Potom by byl LASER volný. Elevony to má. Dvojí výchylky a reversy to má taky. Jenom to nemá exponenciální průběch výchylek. Ty bych ocenil na výškovce.
Jinak druhý dotaz. Simulátor jsem lítal, ale tám není adrenalin. Když se letadlo řítí k zemi a už vydíš jak ho lepíš a jedeš do Brna pro novou vrtuli. Pak člověk zmatkuje.
Děkuji za rady ohledně záletu. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Petr Mazák

|
Zaslal: pá únor 22, 2008 5:25 pm Předmět: |
|
|
Přistání se mi líbí, ale to budu muset sebou nosit ještě žebřík. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Etien Člen RC Fógli

Registrace: 26.1. 2008 Příspěvky: 36 Bydliště: Boskovice
|
Zaslal: pá únor 22, 2008 5:33 pm Předmět: |
|
|
| Petr napsal: | Co budu dělat z vysílačem zatím nevím, já mám syny dva. Jestli se, ale osvědčí MC-12 tak bych koupil ještě jednu. Potom by byl LASER volný. Elevony to má. Dvojí výchylky a reversy to má taky. Jenom to nemá exponenciální průběch výchylek. Ty bych ocenil na výškovce.
Jinak druhý dotaz. Simulátor jsem lítal, ale tám není adrenalin. Když se letadlo řítí k zemi a už vydíš jak ho lepíš a jedeš do Brna pro novou vrtuli. Pak člověk zmatkuje.
Děkuji za rady ohledně záletu. |
chci se tě zeptat já mám doma EasyStara kompletně osazeného z motorem regulátorem otáček ale bez přijímače jetli bys nechtěl vyměnit to rádio za EasyStar
 _________________ 2.4 gHz
Extra 300L 2,13 m (Oprava)
S-10 Sakota (Polomaketa Ultralaitu Létá)
Bead(Halák bez elktroniky)
Mustang P-51B-(Oprava) |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Petr Mazák

|
Zaslal: pá únor 22, 2008 5:43 pm Předmět: |
|
|
| Etien napsal: | chci se tě zeptat já mám doma EasyStara kompletně osazeného z motorem regulátorem otáček ale bez přijímače jetli bys nechtěl vyměnit to rádio za EasyStar
 |
Ne letadel zatím dost. Samozřejmě dokud je nerosekáme.  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Etien Člen RC Fógli

Registrace: 26.1. 2008 Příspěvky: 36 Bydliště: Boskovice
|
Zaslal: so únor 23, 2008 11:15 am Předmět: |
|
|
| Petr napsal: | | Etien napsal: | chci se tě zeptat já mám doma EasyStara kompletně osazeného z motorem regulátorem otáček ale bez přijímače jetli bys nechtěl vyměnit to rádio za EasyStar
 |
Ne letadel zatím dost. Samozřejmě dokud je nerosekáme.  |
nonic jen jsem se zeptal přeju hodně štěstí př létání  _________________ 2.4 gHz
Extra 300L 2,13 m (Oprava)
S-10 Sakota (Polomaketa Ultralaitu Létá)
Bead(Halák bez elktroniky)
Mustang P-51B-(Oprava) |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|