Ještě nemáte svůj účet? Můžete si jej vytvořit zde. Jako registrovaný uživatel získáte řadu výhod. Budete moct upravit vzhled tohoto webu, nastavit zobrazení komentářů, posílat komentáře, posílat zprávy ostatním uživatelům a řadu dalších.
Původní vrtule 10x8 měla velkej odběr - s 3čl. 1850 jsem dělal 13min. motorovýho letu. Tak jsem pořídil pro motor doporučenou 9x5 a dnes vyzkoušel. Kromě očekávané menší stoupavosti jsem očekával také menší spotřebu, ale bohužel nic moc rozdíl. Na první baterku 15min. motorovýho, na druhou dokonce jen 12min. Pravda, bylo větrno, což má taky vliv, vyzkouším ještě v klidnějším počasí..
Naposledy upravil Víťa dne ne duben 22, 2007 1:47 pm, celkově upraveno 1 krát.
Registrace: 29.11. 2006 Příspěvky: 2063 Bydliště: Brno
Zaslal: po březen 26, 2007 8:11 am Předmět: Re: Vrtule
Víťa napsal:
Původní vrtule 10x8 měla velkej odběr - s 3čl. 1850 jsem dělal 13min. motorovýho letu. Tak jsem pořídil pro motor doporučenou 9x5 a dnes vyzkoušel. Kromě očekávané menší stoupavosti jsem očekával také menší spotřebu, ale bohužel nic moc rozdíl. Na první baterku 15min. motorovýho, na druhou dokonce jen 12min. Pravda, bylo větrno, což má taky vliv, vyzkouším ještě v klidnějším počasí..
Kdyžtak můžem vzít ampérmetr a zkusit odběr na zemi dost by mě zajímalo jakej je tam rozdíl.
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.