| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Mak Člen RC Fógli

Registrace: 29.11. 2006 Příspěvky: 3356 Bydliště: Žarošice
|
Zaslal: po prosinec 25, 2006 6:28 pm Předmět: EG - 25 metru výkrutu do zemně |
|
|
dneska jsem byl létat u mámy na poli no pánové povedlo se mi glidra zapíchnout do zemně špičkou napřed 25 metru výkrutu směr zem netušil jsem co se stalo poté jsem neovládal letadlo jediné vysvětlení je že jsem špatně zasunul kontakt do křidélka a při pádu už sem nesprávně zareagoval no glidr ma na 2 místech natržený trup a namačkej čenich ohlou osu v převodovce a je komplet od blata neboť jsem ho zaťal do čerstvě zoraného pole každopádně jsem stale heppy a už se těším na další lety )))) a glidr no poněkud zestárl v pohledu od čumáku ma několik vrásek ale jinak jeto již vše slepeno a jde se zase do vzduchu _________________ ... letadla a lodičky ... |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Víťa Člen RC Fógli

Registrace: 29.11. 2006 Příspěvky: 1657 Bydliště: Brno
|
Zaslal: po prosinec 25, 2006 6:53 pm Předmět: |
|
|
A sakra, tohle už jsem viděl párkrát na videu, že se nemohli z velké sady rychlejších výkrutů dostat zpět do normálního režimu, u ušáka při tom asi vznikají nějaký nepříznivý aerodynamický podmínky. Holt není to žádnej akrobat, počkej s tím na Zlína, to bude divočina  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Mak Člen RC Fógli

|
Zaslal: po prosinec 25, 2006 7:01 pm Předmět: |
|
|
No jenže tohle nebylo u akrobacie byloto z volneholetu najednou otočka nabok po křidle rotace a zem no letadlo je ok nejake drobne prasklinky sem jete našel na křidle ale glidr dostava totalni rekonstrukci takže to bude snad ok _________________ ... letadla a lodičky ... |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Mak Člen RC Fógli

|
Zaslal: čt prosinec 28, 2006 7:21 pm Předmět: |
|
|
Tak ješte k padu glidra na zem mam zlomený zuby na servu na výškovce takže ta oprava jde ješte oneco draž budu zitra muset koupit nahradni kolečka do serva  _________________ ... letadla a lodičky ... |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Mak Člen RC Fógli

|
Zaslal: ne duben 29, 2007 11:05 am Předmět: |
|
|
Dlouho sem hledal kolonku kam to napsat ale timto znamuji že sice ne po 25 metrech ale muj EG šal na tlamičku tak že semse naštval a rozhodl ho už neopravovat a pořídít si to co se mi libí a už mám i vybráno a to tento krtasný model který splnuje mé představy
http://lsmodel.wz.cz/optima_III.html _________________ ... letadla a lodičky ... |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Vladan Mazák

Registrace: 1.12. 2006 Příspěvky: 325 Bydliště: Opava
|
Zaslal: ne duben 29, 2007 11:12 am Předmět: |
|
|
| Mak napsal: | Dlouho sem hledal kolonku kam to napsat ale timto znamuji že sice ne po 25 metrech ale muj EG šal na tlamičku tak že semse naštval a rozhodl ho už neopravovat a pořídít si to co se mi libí a už mám i vybráno a to tento krtasný model který splnuje mé představy
http://lsmodel.wz.cz/optima_III.html |
To je pěkný model a podle různých ohlasů i skvěle lítá. Ale proti EG hodně svižnější. Co se stalo Gliderkovi? _________________ Filip Sport - 3530CA-12, 3S Li-pol 2250mAh
Ultimate 800 - 2826-12CA, 2S Li-pol 1800mAh
Piper CO2-čeká na bezvětří, letos se nedočkal, ale jaro 2009 to jistí.... |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Mak Člen RC Fógli

|
Zaslal: ne duben 29, 2007 11:19 am Předmět: |
|
|
| Vladan napsal: | | Mak napsal: | Dlouho sem hledal kolonku kam to napsat ale timto znamuji že sice ne po 25 metrech ale muj EG šal na tlamičku tak že semse naštval a rozhodl ho už neopravovat a pořídít si to co se mi libí a už mám i vybráno a to tento krtasný model který splnuje mé představy
http://lsmodel.wz.cz/optima_III.html |
To je pěkný model a podle různých ohlasů i skvěle lítá. Ale proti EG hodně svižnější. Co se stalo Gliderkovi? |
řekneme že mu skončilaživotnost nebot se po padu na držku kdy nevim proč sem ho neřidil tak sem jej zat do zemne tak že nema komplet čumák proste sem ho už poslal do duchodu no jednou nekomu jete pslouží jako model na naučení asi ho nekomu daruji
opravit to jde jento chce čas
navit to svižne letadlo je mým snem tak so ho hodlam splnit  _________________ ... letadla a lodičky ... |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
LUBOS Člen RC Fógli

Registrace: 4.3. 2007 Příspěvky: 1276 Bydliště: BM
|
Zaslal: út květen 01, 2007 3:34 pm Předmět: |
|
|
Ahoj Martine, dnes na brněnsku jsem to viděl létat ,to není letadlo ale raketa než jsem se do výšky "doplazil" já, on tam byl 3x, fakt BRKO.  _________________ PILATUS B 4 ,Pilatus, PC-6, |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Jarda Mazák

Registrace: 29.11. 2006 Příspěvky: 2063 Bydliště: Brno
|
Zaslal: út květen 01, 2007 4:47 pm Předmět: |
|
|
| LUBOS napsal: | Ahoj Martine, dnes na brněnsku jsem to viděl létat ,to není letadlo ale raketa než jsem se do výšky "doplazil" já, on tam byl 3x, fakt BRKO.  | Ale to byla Simba a fakt nabušená, odběr na zemi 125A stoupavost kolmo nahoru 35 m/s.... Není co dodat... |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
LUBOS Člen RC Fógli

Registrace: 4.3. 2007 Příspěvky: 1276 Bydliště: BM
|
Zaslal: út květen 01, 2007 6:34 pm Předmět: |
|
|
Asi o TAKOVÝ brussssssss Makovi jde,to bude pěkně VYPOUŠTĚT adrenalínek jak by dodal kolega pilot POP a v sedě TO určitě nebude HAHAHAHA  _________________ PILATUS B 4 ,Pilatus, PC-6, |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Mak Člen RC Fógli

|
Zaslal: út květen 01, 2007 6:45 pm Předmět: |
|
|
| LUBOS napsal: | Asi o TAKOVÝ brussssssss Makovi jde,to bude pěkně VYPOUŠTĚT adrenalínek jak by dodal kolega pilot POP a v sedě TO určitě nebude HAHAHAHA  | spravne o takovej brus mi nejde chi jen neco rychlejšího co ma doboru stoupavost a pronikavost přiletu mam rad rychlejší stroje ale vše má svoji mez  _________________ ... letadla a lodičky ... |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Jarda Mazák

|
Zaslal: út květen 01, 2007 6:53 pm Předmět: |
|
|
| Mak napsal: | spravne o takovej brus mi nejde chi jen neco rychlejšího co ma doboru stoupavost a pronikavost přiletu mam rad rychlejší stroje ale vše má svoji mez  | No právě protože Maka znám tak si myslím že hotliner jo ale Simba je i na něj silný kafe. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Víťa Člen RC Fógli

Registrace: 29.11. 2006 Příspěvky: 1657 Bydliště: Brno
|
Zaslal: út květen 01, 2007 7:09 pm Předmět: |
|
|
Hehe, já už si teda objednávám novou pokrývku hlavy
 |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Jarda Mazák

|
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Mak Člen RC Fógli

|
Zaslal: út květen 01, 2007 8:48 pm Předmět: |
|
|
pánové humoreček blbostii co to by vám obema šlo )) _________________ ... letadla a lodičky ... |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|