Po návratu
Re: Po návratu
No jó .... 3D lodičky. Když jseš schopen to namalovat, to je pak paráda. Ale namalovat to! A obzvlášť takový trup je chuťovka. Přeji hodně zdaru
Zero A6M2 - 3D, Multiplex Funracer, Durafly Tundra, Katana S30e Sebart, ION Neo, ION, SuperZoom 3, DogFighter, BeEvolution, Delta Wing JET
2 remorkéry na TT, rychlík Marlin600, 3D auta od 3DSETS.COM
2 remorkéry na TT, rychlík Marlin600, 3D auta od 3DSETS.COM
Kdyby existoval někdo takový, jako pan Luboš Hort coby autor nádherných 3D tanků a ten dotyčný se věnoval 3D tisku lodiček, byl by ( skoro ) ráj na světě.
Ale třeba takového Springera bych si už dokázal nakreslit. je to jednoduchý trup a ty nástavby jsou brnkačka. Ale moc mě to neláká - mám už dva ( jednoho polovičního ) a není to až tak lákavé.
Ale třeba takového Springera bych si už dokázal nakreslit. je to jednoduchý trup a ty nástavby jsou brnkačka. Ale moc mě to neláká - mám už dva ( jednoho polovičního ) a není to až tak lákavé.
no na zacatek sem si rekl ze se nebudu poustet do niceho velkeho preci jen ta pauza tam byla
Kdyby jsi potřeboval kortyho trysku, tak dej vědět, mám ji nakreslenou.
no hele uvazoval jsem ze ji tam dam
Pokud to má jen jeden šroub a budeš chtít couvat na obě strany, tak ti nic jiného nezbude.